ANNONCE
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Har du brug for fysioterapi nær København?

Af Annoncør

Der kan være mange grunde til, at man kontakter en fysioterapeut, og langt de fleste danskere vil nok på et eller andet tidspunkt i deres liv være forbi en fysioterapeut. Der er ikke nogen specifikke grunde til, at du skal kontakte en fysioterapeut, det kan nemlig være utrolig mange problemstillinger, som gør, at du er nødsaget til at få behandling hos en fysioterapeut. Man kan sige, at der måske findes to forskellige behandlingstyper, nemlig den vedvarende genoptræning eller forbyggende træning, som skal være med til at behandle og forebygge skader. Den anden behandlingstype er akut fysioterapi, som for eksempel kan være hold i nakken. 

 Akut fysioterapi 

Når der er brug for akut fysioterapi, vil du ofte opleve, at du kan få en tid samme dag eller dagen efter hos de fleste fysioterapeuter. Det er lidt ligesom ved lægen, hvor man altid har x antal tider ledige hver dag til akutte patienter. I Danmark er vi så heldige, at vi kan få tilskud til fysioterapi, hvis enten vi har en privat sundhedsforsikring, er medlem af Danmark eller får en henvendelse fra vores læge. Akut fysioterapi kan både være få behandlinger indtil at problemet er løst, men det kan også udvikle sig til et længere forløb, hvis nu den akutte skade skyldes noget andet.

Andet end bare fysioterapi 

Nogle fysioterapeuter tilbyder andet end bare almindelig fysioterapi. Det er nemlig muligt i Gladsaxe at kombinere fysioterapi med for eksempel varmvandsbassin, hvilket ofte er godt for vores muskler, da de slapper af i det varme vand. Når muskler bliver varmet op af vandet, bliver det nemmere for fysioterapeuten at behandle din skade. På den måde får du også en så skånsom men effektiv behandling som muligt. Derudover er varmvandsbassin også god til genoptræning, da det er en skånsom behandlingsform. Er du blevet nysgerrig? Så læs om fysioterapi i Gentofte og Gladsaxe.

Del artikel