Annonce
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Har du overvejet om du bruger de sociale medier til deres fulde potentiale?

Af Annoncør

Annoncørbetalt indhold leveret af: Makeitmedia

De fleste af os har profiler på forskellige sociale medier, og lever med dem sådan lidt på slump, forstået på den måde, at vi løber lidt med udviklingen og de de giver os undervejs, men vi tager ikke rigtig stilling til om vi får det optimale ud af det, i forhold til hvad vi kunne.

En simpel måde at forbedre dine muligheder på kan være vis du laver en gruppe, grupper kan laves på kryds og tværs af dine venner, familie og interesser, og på den måde dele forskellige ting med de specifikke grupper som du holder fra de andre grupper.

Men det er en manøvre der er mange der kender, og en af de mere simple af slagsen, men det kan også være interessant for dig at lære mere om hvad du kan gøre hvis du for eksempel driver din egen forretning, hvor du kan bruge de sociale medier til at promovere dig over for kunderne, også dem der ikke kender dig endnu.

Løft din virksomheds digitale potentiale til nye højder

Hvis du ikke driver en virksomhed hvor det digitale er en fast bestanddel, fordi det ikke grundlæggende er det du lever af, så kan det være svært for dig at lægge en strategi selv, og ikke mindst føre den ud i livet, alene af den årsag at det ikke ligger naturligt for dig.

Og hvad har du så behov for? Jamen du har behov for en partner der kan stå på din side, og løse de problemstillinger du med garanti har overvejet, men måske ikke vidst hvordan du skulle klare i praksis, og det er her makeitmedia kommer ind i billedet, for det du her får er råd, vejledning, hårdt arbejde og eksponering over for dine kunder.

Få din digitale marketingplan i hus, og gå en helt anden fremtid i møde, hvor du kan få den eksponering du drømmer om, sammen med en kompetent partner.

Hvor skal du starte herfra?

Det hele handler om den viden du har og de ambitioner du gerne vil have ført ud i livet, hvor det starter med at du skal til at følge med, og tage stilling til tingene undervejs, hvor en god kilde til inspiration er SocialMediaToday, hvor du dagligt kan læse om de fedeste nyheder inden for sociale medier, som dermed også har betydning for dig.

Hvor en af de ting der lige nu og her kan være spændende at læse om, det er truslen om at Facebook og Instagram måske risikerer at forsvinde fra Europa, er det realistisk, og hvad vil det betyde for dig og din forretning, eller dit privatliv?

Det kan også være relevant at vide om de ting du poster kan risikere at blive sorteret fra, i og med at de forskellige platforme giver muligheder for at filtrere flere typer af input fra, til at starte med politiske budskaber.

Del artikel

Andre læser også