Har du prøvet at få lækker catering fra Judys Delikatesse?

Skrevet af: Martin Jørgensen

Annonce

Hvis du bor i Aabenraa eller omegn og har brug for mad ud af huset, så er Judys Delikatesse det oplagte valg. Dette er en delikatessebutik, som ligger centralt i Aabenraa, hvor der tilbydes catering af en lang række klassiske delikatesser.

Her kan du bestille mad til større selskaber, eller du kan blot komme forbi og købe dagens frokost.

Menukortet er spækket med lækkerier, og der er helt sikkert noget for enhver smag og til enhver lejlighed.

Hvad tilbyder Judys delikatesse?

Denne lille, fine delikatessebutik tilbyder rigtig meget forskelligt mad. Dette er bl.a. håndværkermadder, smørrebrød, sandwich, tapas, stjerneskud, salatbar, madpakker til børn og meget mere.

Deres ud-af-huset funktion gør, at du kan bestille mad herfra til større arrangerementer. Dette kan eksempelvis være til fødselsdage, frokostordninger, konfirmationer, receptioner osv. Her behøver du ikke engang selv at hente maden – Judys Delikatesse kan nemlig levere det til dit event, hvis det ligger i Aabenraa eller omegn.

Selve butikken har åbent mandag til fredag: 6:30 – 15:00 og efter aftale i weekenden. Derfor kan du nemt køre forbi om morgenen og købe dagens madpakke på vej til arbejde eller komme forbi til frokost. Hvis du er typen, der synes, at madpakker nemt bliver lidt for kedelige, eller hvis du aldrig når at få madpakken smurt om morgenen, så er denne lille butik din redning.

Den imponerende store menu gør, at der helt sikkert er noget til enhver smag og ethvert humør. Du kan holde dig til de sunde og nærende retter eller du kan vælge retter, der bevæger sig mere over i fast food kategorien.

Hvis du køber mad gennem Judys Delikatesse til et event, kan du også være sikker på, at der er rigeligt med mad, og at menuen er lige, som du ønsker.

Du kan finde inspiration til menuen på deres hjemmeside, eller du kan kigge forbi butikken og få gode forslag til, hvordan menuen kan se ud til din fest eller begivenhed.

Det siger kunderne

Butikken har tårnhøje anmeldelser på Google. Judys Delikatesse har nemlig fået intet mindre end 4,9 ud af 5 stjerner af kunder, der har vurderet butikken på Google. Generelt mener kunderne, at det er super lækker og nem mad til helt fornuftige priser.

Priserne på maden kan ses på butikkens hjemmeside. De har også en facebookside, hvor du kan læse om udvalget, se andre kunders oplevelser og ikke mindst blive opdateret omkring aktuelle tilbud på den lækre mad. Så hvis du ikke vil gå glip af de gode tilbud, kan du med fordel gå ind og følge deres facebookside, så ved du altid, hvad der er på tilbud i butikken.

Den centrale beliggenhed i Aabenraa gør også noget for butikkens popularitet. Dette gør det nemlig  super let for de fleste af byens indbyggere at komme dertil når frokostsulten trænger sig på. Butikken ligger nemlig på Rådhusgade nr. 2., hvilket er lige midt i byens centrum.

Stol på kundernes anmeldelser og prøv Judys Delikatesse. Det er en super nem og lækker løsning til både den travle hverdag og til de særlige lejligheder.

Sød juletradition: Kom til åbent hus på københavnsk bolcheværksted

Skrevet af: Camilla Lützhøft Stahlschmidt
Foto: PR, Sømods Bolcher
Foto: PR, Sømods Bolcher

På adressen Nørregade 36 B i København har man lavet bolcher siden 1891, og der er stadig fuld gang i værkstedet.

Sømods Bolcher er en af de mest traditionsrige virksomheder i byen, og selv om mange slik- og bolchemagere for længst er gået over til moderne maskiner på store fabrikker, gør man her en dyd ud af at producere bolcher som i gamle dage.

I december er der fuld tryk på julestemningen hos Sømods Bolcher, når der laves sukkerstokke, grantræsbolcher og andre søde julegodter, og nu har du muligheden for at komme på besøg i værkstedet og se, hvordan alle lækkerierne bliver til.

Læs også: Vores favoritter: 10 juleoplevelser du ikke må gå glip af i København

Tag børnene med

Lørdag 21. december inviterer Sømods Bolcher nysgerrige folk med søde tænder indenfor, mens bolchemagerne er i fuld gang og jonglerer med den varme masse, der bliver til bolcher.

Både store og små er velkomne til at følge processerne og stille spørgsmål til stedets erfarne folk, som lover både julemusik, bolchetrylleri og selvfølgelig lækre bolcher.

Der er gratis adgang, og man kan opleve produktionen i værkstedet klokken 10.00, 11.00, 13.00, 14.00, 15.00 og 16.00.

Efterfølgende vil der være mulighed for at købe godter med hjem til juleaften – eller måske årets mandelgave.

Se mere på Facebook.

Hvad: Jul hos Sømods Bolcher
Hvor: Nørregade 36 B, København K
Hvornår: Lørdag 21. december 2019 kl. 10-17.30

Læs også: Jul for børn i København: 7 fede juleoplevelser for ungerne

Skrål som Sandy og Danny: Københavnsk biograf inviterer til Grease-sing-along

Skrevet af: Camilla Lützhøft Stahlschmidt
PR-foto
PR-foto

Med et soundtrack fuld af ørehængere og en charmerende 1950’er-stemning har “Grease” for længst bidt sig fast som en af de helt store filmklassikere gennem tiden.

Spillefilmen fra 1978 blev det helt store gennembrud for Olivia Newton-John, og sammen med “Saturday Night Fever” satte den for alvor fart på John Travoltas karriere.

Selv om det i dag er mere end 40 år siden, at “Grease” havde premiere i biografer rundt omkring i verden, sidder sange som “Summer Nights” og “You’re the one that I want” stadig fast i mange musicalfans’ hoveder, og vi kender alle nogen, som ikke kan lade være med at bryde ud i skrål, når numrene fra filmen spilles i radioen.

Mellem jul og nytår kan “Grease” atter opleves på det store lærred i København, og denne gang får filmvisningen et sjovt twist.

Læs også: Smager som en drøm: Du får dit livs ’pie’ hos en New Zealænder i Valby

Hold dig ikke tilbage

I Valby Kino opfordres alle biografssalens gæster til at synge med, når der er sing-along-aften søndag 29. december.

“Grease” vises i fuld længde, og når Sandy Olsson, Danny Zuko og deres high school-venner fyrer de gamle sangklassikere af, skal man ikke holde sig tilbage. Her gælder det bare om at skråle med for fuld kraft.

Bag arrangementet står Cinemateket, som egentlig holder til i Indre By, men denne aften låner filmhuset en sal i Valby Kino.

Læs også: Vores favoritter: 10 juleoplevelser du ikke må gå glip af i København

Tag din bedste Grease-ven med

Trænger du til en sjov og anderledes filmoplevelse, er det altså mellem jul og nytår, du skal tage din mest “Grease”-glade ven under armen og sætte kurs mod Valby.

Billetter til arrangementet koster 75 kroner per stk. og kan købes her.

Filmen begynder klokken 20.

Hvad: Grease-sing-along
Hvor: Valby Kino, Gammel Jernbanevej 40, Valby
Hvornår: Søndag 29. december 2019 kl. 20

Læs også: Fyldte croissanter og brød: København har fået nyt Nutella-bageri

De frække og de kedelige: Danmarks frækkeste by 2019 er kåret

Skrevet af: Redaktionen

Skandinaviens førende webshop inden for sexlegetøj har kigget nærmere på mere end en halv million ordrer, som virksomheden har modtaget i 2019.

Nu kan den danske webshop Sinful afsløre en masse sjove og frække facts om danskernes sexliv, der i år har fået en mere bæredygtig tilgang.

Hvor bor de frækkeste danskere? Hvem køber mest bæredygtigt sexlegetøj?

Hvad er navnene på de personer, der køber mest sexlegetøj? Og hvor mange kilometer dildo har danskerne købt i 2019?

Det er bare nogle af de spørgsmål, som Sinful besvarer efter de har analyseret alle årets ordrer.

Aalborg topper – men Valby er med

Lad os bare tage den lige på og hårdt. Valby er helt med i toppen, når det gælder Danmarks frækkeste byer.

Med en sexfaktor på 1,80 er Aalborg dog den frækkeste by i Danmark.

Sexfaktoren beskriver, hvor mange gange der er købt sexlegetøj i forhold til landsgennemsnittet.

Hele top-10-listen er generelt domineret af midt- og nordjyske byer, mens Valby, på en syvendeplads, repræsenterer Sjælland.

For andet år i træk ligger årets kedeligste by i whiskybæltet. Sidste år indtog Gentofte den triste sidsteplads, men i år er det indbyggerne i Rungsted Kyst, der har købt mindst sexlegetøj.

De mest kinky indbyggere finder man i Hårlev på Sydsjælland, hvor der er blevet købt 2,39 gange så meget fetish sexlegetøj i forhold til landsgennemsnittet. Her ligger Valby nummer 17.

Danskerne køber mere bæredygtigt sexlegetøj

Med en stigning på over 60 procent inden for bæredygtigt sexlegetøj, har danskerne for alvor fået øjnene op for, at man sagtens kan nyde de frække nattetimer i den grønne ånd.

Hos Sinful er det netop kategorien med de bæredygtige produkter, der er steget mest i løbet af hele året.

“Vi kan tydeligt mærke, at der har været en stigende interesse for vores bæredygtige produkter. Det gælder både genopladelige vibratorer, dildoer, penisringe og onaniprodukter til mænd, men også økologisk glidecreme og massageolie,” fortæller Tonny Andersen, CEO hos Sinful.

Det er især indbyggerne i Esbjerg, der er vilde med Sinfuls bæredygtige produkter.

Faktisk er Esbjerg den by, hvor der er blevet købt mest bæredygtigt sexlegetøj sammenholdt med antallet af indbyggere.

På anden- og tredjepladsen kommer henholdsvis Jyllinge og Valby, mens ingen fynske byer er repræsenteret blandt de 30 mest bæredygtige byer.

Litervis af glidecreme og kilometer lange dildoer

Sinfuls salgstal afslører en masse sjove og skæve betragtninger om danskernes sexliv.

Der er blandt andet købt glidecreme svarende til 91 bagagerum i en Peugeot 208, og så har Sinful solgt dildoer, der svarer til en længde på over 10 kilometer, når man lægger dem i forlængelse af hinanden.

Michael og Camilla er desuden navnene på de personer, der i løbet af året har købt mest sexlegetøj hos Sinful.

Top-10-listen indeholder også andre kendte navne som Morten, Lars, Louise og Pernille.

Se top-30 frækkeste byer, kedeligste byer, mest kinky og bæredygtige byer, samt frækkeste navne og mange andre sjove facts om danskernes sexliv her: Året Der Gik 2019.