Har du prøvet at få lækker catering fra Judys Delikatesse?

Skrevet af: Martin Jørgensen

Annonce

Hvis du bor i Aabenraa eller omegn og har brug for mad ud af huset, så er Judys Delikatesse det oplagte valg. Dette er en delikatessebutik, som ligger centralt i Aabenraa, hvor der tilbydes catering af en lang række klassiske delikatesser.

Her kan du bestille mad til større selskaber, eller du kan blot komme forbi og købe dagens frokost.

Menukortet er spækket med lækkerier, og der er helt sikkert noget for enhver smag og til enhver lejlighed.

Hvad tilbyder Judys delikatesse?

Denne lille, fine delikatessebutik tilbyder rigtig meget forskelligt mad. Dette er bl.a. håndværkermadder, smørrebrød, sandwich, tapas, stjerneskud, salatbar, madpakker til børn og meget mere.

Deres ud-af-huset funktion gør, at du kan bestille mad herfra til større arrangerementer. Dette kan eksempelvis være til fødselsdage, frokostordninger, konfirmationer, receptioner osv. Her behøver du ikke engang selv at hente maden – Judys Delikatesse kan nemlig levere det til dit event, hvis det ligger i Aabenraa eller omegn.

Selve butikken har åbent mandag til fredag: 6:30 – 15:00 og efter aftale i weekenden. Derfor kan du nemt køre forbi om morgenen og købe dagens madpakke på vej til arbejde eller komme forbi til frokost. Hvis du er typen, der synes, at madpakker nemt bliver lidt for kedelige, eller hvis du aldrig når at få madpakken smurt om morgenen, så er denne lille butik din redning.

Den imponerende store menu gør, at der helt sikkert er noget til enhver smag og ethvert humør. Du kan holde dig til de sunde og nærende retter eller du kan vælge retter, der bevæger sig mere over i fast food kategorien.

Hvis du køber mad gennem Judys Delikatesse til et event, kan du også være sikker på, at der er rigeligt med mad, og at menuen er lige, som du ønsker.

Du kan finde inspiration til menuen på deres hjemmeside, eller du kan kigge forbi butikken og få gode forslag til, hvordan menuen kan se ud til din fest eller begivenhed.

Det siger kunderne

Butikken har tårnhøje anmeldelser på Google. Judys Delikatesse har nemlig fået intet mindre end 4,9 ud af 5 stjerner af kunder, der har vurderet butikken på Google. Generelt mener kunderne, at det er super lækker og nem mad til helt fornuftige priser.

Priserne på maden kan ses på butikkens hjemmeside. De har også en facebookside, hvor du kan læse om udvalget, se andre kunders oplevelser og ikke mindst blive opdateret omkring aktuelle tilbud på den lækre mad. Så hvis du ikke vil gå glip af de gode tilbud, kan du med fordel gå ind og følge deres facebookside, så ved du altid, hvad der er på tilbud i butikken.

Den centrale beliggenhed i Aabenraa gør også noget for butikkens popularitet. Dette gør det nemlig super let for de fleste af byens indbyggere at komme dertil når frokostsulten trænger sig på. Butikken ligger nemlig på Rådhusgade nr. 2., hvilket er lige midt i byens centrum.

Stol på kundernes anmeldelser og prøv Judys Delikatesse. Det er en super nem og lækker løsning til både den travle hverdag og til de særlige lejligheder.