Annonce
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Har du tænkt på udendørslamper til huset?

Af Annoncør

Dette indhold er sponsoreret. 

Når man bor i hus, er det ikke kun den indvendige belysning, der er vigtig. Du bør nemlig også overveje at investere i udendørsbelysning. Udendørsbelysning præsenterer boligen og haven på en elegant måde, og samtidig skaber det en hyggelig stemning. Der er også flere fordele, for udendørsbelysning kan være med til at skræmme ubudne gæster væk, ligesom det bliver nemmere at orientere sig i mørke. 

Forskellige løsninger til forskellige formål

Der findes udendørslamper til enhver bolig, så du behøver ikke være bekymret for, om der findes den rigtige løsning til dig og din bolig. Det er altid en god idé, at der som minimum er monteret en eller flere væglamper på husets ydermur, så du kan se, når det er mørkt. Derfor kan du med fordel placere en eller flere lamper ved siden af hoveddøren. Derudover kan du, hvis du ønsker mere belysning ved huset, placere flere lamper rundt om huset eller montere spots i udhænget, hvis du har sådan et. Udendørs væglamper har altså mange formål. De indrammer huset med stil, de skaber tryghed og giver vigtigst af alt lys udenfor. Har du brug for mere lys, når du kommer kommer hjem, kan kan du med fordel også placere lamper langs indkørslen. På den måde kan du altid se, hvor du kører, fordi du nemmere kan orientere dig. 

Andre gode løsninger

Har du en sti ved huset eller i haven, du gerne vil have lyst op, kan du vælge stibelysning. Hvis du har en have med forskellige niveauer, eller hvis du blot nyder at gå en aftentur i haven, vil det helt sikkert være en god løsning. Har din have højde i form at buske eller træer, er det en god idé at købe lamper med lidt højde på, så de er til at se. Hvis det er en flisesti eller græsplæne, der skal oplyses, kan du vælge nedgravningsspots eller klassiske pullerter, der på en stilfuld måde går i ét med stien eller plænen. Mangler din terrasse lys, når mørket falder på, kan du også vælge integrerede spots. 

Gode råd til udendørslamper

Når du skal vælge udendørslamper, er det en god idé at vælge lamper med LED, da de holder længe og har et meget lavt energiforbrug. Derudover kan du i de fleste tilfælde spare en masse penge ved at købe udendørslamper med sensor, da sensoren netop sørger for, at lamperne ikke står unødvendigt tændt døgnet rundt. Du kan med fordel også få en autoriseret elektriker eller elinstallatør til at hjælpe med opsætningen af lamperne, selvom installationer er lavet på forhånd.

Del artikel

Andre læser også