Annonce
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Spis i dag

Har lavet mad for Obama: Kendt kok åbner populært koncept på hotel-restaurant

Af Redaktionen
PR-foto
PR-foto

På Clarion Hotel Copenhagen Airport åbnes dørene nu til en nyrenoveret restaurant med et koncept fra den internationalt kendte Marcus Samuelsson, som blandt andet har stået for præsident Obamas første statsmiddag.

Samuelsson har udviklet konceptet Kitchen & Table til Clarion Hotels, som kombinerer det nordiske køkken med smagsindtryk fra det multikulturelle Manhattan.

Det skriver Clarion Hotel Copenhagen Airport i en pressemeddelelse.  Samtidig gør de meget ud af både hotelgæster samt lokale københavnere bør prøve made.

Der er fokus på lokale, danske råvarer, bæredygtighed og minimalt madspild i det nye koncept fra Marcus Samuelsson.

Lufthavns-hoteller har en særlig charme

Og uanset om du er til en klassisk burger med et twist, eller du har mere lyst til at kaste dig ud i en vegansk ret med masser af umami, så er Marcus garant for at menuen er gennemtænkt til mindste detalje.

“Jeg har været med til at åbne Kitchen & Table på 20 Clarion-hoteller indtil nu, men lufthavnshotellerne kan virkelig noget særligt.

Hvor andre hoteller har storbyens puls, har hoteller i lufthavne en fantastisk, multikulturel charme, som man ikke finder andre steder.

Her kommer folk fra hele verden, og uanset om de skal være på hotellet længe eller bare har en enkelt overnatning eller et forretningsmøde, så fortjener de at kunne sætte tænderne i et smagfuldt, gennemtænkt og ikke mindst bæredygtigt måltid mad.

Dét er jeg glad for at være med til at give dem i samarbejde med de dygtige, lokale kokke,” siger Marcus Samuelsson.

Klar efter større renovering

Også hoteldirektør Jesper Olesen glæder sig over at kunne byde gæster velkommen i den nye restaurant:

“Vi har været igennem en større renovering, og det er dejligt, at vi nu har en ny, indbydende restaurant til vores gæster.

Der er både små, hyggelige kroge til at tage sig en cocktail i og store borde til selskaber, der kan få maden serveret ‘family style’. Med andre ord er rammerne sat for gode oplevelser,” siger han og fortsætter:

“Det har været vigtigt for os, at vores kokkes fokuserede arbejde med bæredygtighed og minimering af madspild fortsætter i den nye restaurant.

Selvfølgelig skal der være mulighed for at få en bøf eller en burger, men der skal også være mindst lige så lækre alternativer og et større fokus på de grønne retter.

Alt det rummer det nye koncept fra Marcus. Faktisk fortsætter det grønne fokus helt ind i cocktail-menuen med en række ‘zero waste’-cocktails.

Dermed kan vi holde fast i både den høje kvalitet og vores bæredygtige profil. Dét kommer alle til gode, ikke mindst miljøet.”

For at minimere madspild er de samme råvarer tænkt ind i forskellige retter og cocktails.

Eksempelvis bliver overskydende ananas, der skulle have været brugt i morgenmaden, lavet til juice, som bruges i cocktailen Bermuda Royal.

Del artikel

Andre læser også