ANNONCE
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Mere end 100 boder: Stor have- og livsstilsmesse indtager byens smukkeste have

Af Camilla Lützhøft Stahlschmidt
Foto: PR, Hjem & Haveliv
Foto: PR, Hjem & Haveliv

Kribler det i dine grønne fingre, så snart du kan dufte foråret?

Og kan du ikke få nok af lækkert boliginteriør, design og flotte vintage-fund?

Så kan du godt begynde at glæde dig til en inspirerende begivenhed, der snart fylder en smuk have med et væld af spændende boder i fire dage.

Fra 2. til 5. juni inviterer Haveselskabet igen til have- og livsstilsmesse på Frederiksberg, og denne gang vil der være endnu flere udstillere og meget mere at gå på opdagelse i.

Masser af inspiration

Når Hjem & Haveliv slår portene op til Haveselskabets Have, står mere end 100 udstillere klar med boder under åben himmel og i Brøndsalens charmerende lokaler.

Hos dem kan du få gode tips til hjemmet, haven og altankassen, og du kan shoppe alverdens mode- og designvarer, smykker, brugskunst og meget mere.

Foto: PR, Hjem & Haveliv

Man behøver hverken at være blomstermester eller have en usædvanlig sans for indretning for at besøge Hjem & Haveliv, for her er noget for såvel erfarne haveentusiaster og boligindrettere som nybegyndere, der lige er blevet have- eller boligejere for første gang.

Blandt de mange udstillere finder du kunstere, designere, kunsthåndværkere og vintage-entusiaster, lige som flere udstillere har delikatesser og lækkerier med.

Oplev kendt blomsterkunstner

Som noget særligt kan du på dette års udgave af Haveselskabets messe opleve den anerkendte floralist Bo Bull, som viser, hvad man kan opnå ved at bruge sin kreativitet og planterigets uendeligt mange former og farver.

Han har skabt fire blomsterinstallationer specielt til Haveselskabets Have, og de kan ses ved havens vandbassiner og søer.

Foto: PR, Hjem & Haveliv

”Haveselskabets smukke gamle have er anlagt med mange former – både de geometrisk retlinede og de naturligt organiske. Mine blomsterinstallationer skal fremhæve omgivelsernes særlige karakter, og jeg besluttede allerede tidligt i processen at udnytte vandets blanke overflade til at fordoble blomsternes volumen og skønhed,” siger Bo Büll om projektet.

Havevandring og workshops

I løbet af de fire udstillingsdage er der desuden mulighed for at komme på rundvisning i Haveselskabets Have, hvor en af stedets dygtige gartnere fortæller anekdoter.

Du kan også deltage i inspirerende workshops og få tips og tricks.

Blandt andre populære Flora Fabula kigger forbi for at lære messens gæster at lave flotte papirblomster, så man efterfølgende kan slippe kreativiteten løs derhjemme.

Der er også upcycling-workshop, hvor man kan lave flotte, bæredygtige ting til hjemmet.

Foto: PR, Hjem & Haveliv

Der er altså mange gode grunde til at tage mor, svigermor eller en ven under armen og søge mod Haveselskabets Have i pinsen.

Entrébilletter koster 125 kroner ved indgangen, men der er penge at spare ved at sikre sig en billet i forsalg.

Så er prisen nemlig kun 110 kroner. Der er gratis adgang for børn og unge under 15 år.

Åbningstiderne er torsdag og fredag klokken 12.00 til 19.00 samt lørdag og søndag klokken 10.00 til 17.00.

Læs mere om Hjem & Haveliv og køb billet LIGE HER.

Hvad: Hjem & Haveliv
Hvor: Haveselskabets Have, Frederiksberg Runddel 1, Frederiksberg
Hvornår: 2. til 5. juni 2022

Del artikel