ANNONCE
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Her brugte danskerne flest penge på julegaver

Af Annoncør

Vi danskere bruger rigtig mange penge på julegaver. Faktisk så mange penge, at vi år for år slår rekorder for, hvor mange penge, vi bruger på julegaverne til vores nærmeste. Igen i år har vi købt rigtig mange julegaver, og der er blevet brugt penge som aldrig før. I denne artikel kigger vi på hvilke brancher, der har nydt særlig godt af danskernes julegaveindkøb. Vi ser nemlig på tre områder, hvor danskerne har brugt flest penge på julegaver.

I år har danskerne faktisk kunne spare endnu flere penge på deres julegaver på rigtig mange danske webshops. Rabatta er nemlig udkommet siden sidste jul, og rabatkodeværktøjet har samlet rabatkoder til over 750 danske webshops ét sted. Nemlig gennem deres browserudvidelse og app, der automatisk scanner internettet for rabatkoder og tester dem for dig, når du handler på nettet. Her finder du ofte Zalando rabatkoder og rabatter til mange andre danske webshops, hvor du har kunne spare penge på julegaverne.

Elektronik og spil er altid et hit

Hvis der er børn eller unge mennesker i hjemmet, er der højst sandsynlig elektronik eller spil i en eller anden form under juletræet. Hvad enten det er den nye Playstation 5, Nintendo Switch eller noget helt tredje, så er og bliver hårde gaver altid et hit blandt den yngre generation. Danskerne køber nemlig i stor stil gaver fra de store elektronikgiganter, så der er formentligt rigtig mange danskere, der til jul får nyt elektronik til jul. Derfor er elektronik og spil en uundgåelig kategori, når danskerne køber julegaver. Det er absolut en af de bedstsælgende kategorier op til jul. 

Interiør og design er ideelle gavehits

Julegaver kan være en svær størrelse, hvis man ikke ved, hvad personen ønsker sig. En af de mest ideelle gavehits til personer, der er svære at købe gaver til er designklassikere og interiør til hjemmet. Lamper, figurer, vaser og meget andet designkunst er altid et hit for modtagerne, og har ligeledes fyldt rigtig meget under juletræet denne jul. 

Bløde pakker fylder også meget under juletræet

Man kan naturligvis heller ikke komme uden om, at der er rigtig mange bløde pakker i form af tøj under juletræet. Tøj, sko og andre accessories inden for fashion er super populære gaveønsker i juletiden, og derfor har det været en industri, der har leveret rigtig mange julegaver under træet denne jul. Hvis ikke du selv har fået eller givet tøj i julegave er der stor sandsynlighed for, at du kender nogen, der har. For bløde pakker har fyldt en hel del under de danske juletræer i 2021.

Del artikel