Annonce
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedsbrevet.

Her er 2 af Københavns mest hyggelige og studievenlige steder

Af Redaktionen

Som Danmarks største by og hovedstad er der et hav af studerende i København, hvilket by- og cafélivet naturligvis også afspejler.

Hvis du som studerende derfor leder et godt stamsted at drikke din kaffe på, eller leder efter et hyggeligt sted at møde med dine studiekammerater på, er du kommet til den rette artikel.

Her er nogle af vores favoritter, når det kommer til anderledes, skæve og studievenlige caféer i København.

Vi har bl.a. udvalgt to af vores favoritter, som vi mener er nogle af Københavns hyggeligste, skøre og skæve steder, uanset om du skal skrive opgave eller netop få et dejligt afbræk fra studielivet.

 

The Living Room – Kaffebar i indre by

The Living Room bliver også kaldt Københavns fælles dagligstue, og med god grund. Når du træder ind på kaffebaren, kommer du ind i hyggelige lokaler med afdæmpet belysning og møbler, du kan finde i din dagligstudie.

Du kan få en masse forskelligt, uanset om du er tørstig eller sulten, når du besøger caféen.

The Living Room serverer bl.a. økologisk kaffe, varm kakao, juice og diverse drinks. Prisen er også god, og når The Living Room holder ”Happy Hour”, kan du også få billige og lækre cocktails.

Her får du 2 cocktails for 100 kr.

 

Er du i stedet ude efter et sted at skrive din studieopgave på, kan dette også sagtens lade sig gøre på kaffebaren. Med The Living Room får du den hjemlige stemning og cafélivet i et, så du får det bedste af begge verdener.

Sidder du alligevel og skal optimere din computer til en effektiv arbejdsdag på caféen, kan du mens du nyder en dejlig kop kaffe, også tømme din computer for unødige filer. På den måde er både dit hoved og computer klar, når du har gennemført processen rens din PC for malware og spyware”. Gør du det jævnligt, sikrer du dig de mest optimale arbejdsbetingelser for dine studieopgaver, når du arbejder udefra.

 

Opsummeret er The Living Room altså et sted for lidt af hvert, uanset om studieopgaven skal skrives eller det gode resultat af opgaven fejres.

Åbningstiderne på The Living Room er også gode:

Mandag- torsdag er der åbent fra 09:00- 23:00, fredag 09:00- 02:00, lørdag 10:00- 02:00 og søndag 10:00- 19:00.

Du kan besøge Københavns hyggeligste dagligstue på:

Larsbjørnsstræde 17, København K

 

Absalon kirken – Vesterbros kulturelle folkehus

Absalon kirken på Sdr. Boulevard på Vesterbro blev i 2014 købt af stifteren af Flying Tiger, Lennart Lajboschitz.

Siden er stedet blevet forvandlet til en fantastisk og kreativt sted fuld af liv og en masse skøre events. Derfor er Absalon et rigtig godt sted at besøge, hvis du ønsker et afbræk fra dit studie.

Her kan du tage dine gode venner fra studiet under armen, efter du i nærområdet har svinget forbi til en lækker brunch eller kop kaffe på et af vores tidligere anbefalede steder her på Migogkbh.dk.

Bagefter kan I tage til ét af Absalons mange skøre events, hvor kun fantasien sætter grænser.

F.eks. tilbyder Absalon at du kan udfylde dine kreative sider med et event som Potter med Patter, hvor du kan lave de populære og feministiske potteskjuler med et fantastisk brystmotiv.

Derudover kan du besøge Absalon og få trænet din kæreste eller spice din Tinder-date op til en god omgang brudevals.

Falder dette ikke i din smag, kan I også deltage i Absalon Croquis, Impro teater, bridgeklub, træning til VM i GrillTennis.

Inde i kirken er der en studievenlig café, der allerede åbner kl. 07.00, hvor du finder en fantastisk hyggelig stemning med masser af farver, planter, langborde og rigtig god karma.

Derudover er der hver dag daglig fællesspisning til 50 kr., hvis du er træt af at lave aftensmad på SU.

Del artikel

Andre læser også