Annonce
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Her er 5 gode aktiviteter til en uforglemmelig polterabend

Af Annoncør

En polterabend kan bestå af utallige sjove, udfordrende og spændende aktiviteter, som passer lige til den heldige brud eller goms interesser. Der er rigtig meget at vælge imellem, derfor har vi samlet 5 af de bedste polterabend aktiviteter her, så du kan blive inspireret til den fedeste fest!

1. Partybus

En tur i partybus er en sikker vinder til en polterabend! Alle elsker at drikke lækre drinks med fuldt drøn på anlægget, mens man suser gennem gaderne i en festlig bus med dansegulv, pole og discolys. Playlisten, drikkevarerne og det gode humør skal man selv medbringe, men alt andet er sørget for. Fyr op for den fedeste musik, pop champagnen og slå jer løs på en uforglemmelig bustur!

2. Escaperoom

Selv efter et par drinks, så kan hovedet godt holdes koldt! Tag et smut i Escaperoom og arbejd sammen med dine polterabendgæster, så i kan slippe ud i tide. Test jeres samarbejde og få mange gode grin sammen mens i løser gåder og mysterier i en af Københavns mange fede Esacperooms.

3. Cocktailkursus

Skal festen kombineres med lidt lærdom? Et cocktailkursus er den perfekte aktivitet til en polterabend. Lad en kyndig bartender lære jer at lave eksotiske, lækre og specielle drinks på et kursus, hvor det kulinariske kombineres med det festlige Gå fra kurset med helt ny cocktailviden, som i kan tage med hjem og benytte når festen fortsætter.

4. Paintball

Elsker i fart over feltet? Paintball er en sjov aktivitet for alle gæster, og man behøver ikke have prøvet det før, for at få en fantastisk sjov oplevelse. Få sved på panden mens du løber rundt med dine kammerater på krigsmarken og forsøger at beskytte dig selv mod splatterkuglerne! Paintball er en optimal måde, at varme en polterabend op på. Bagefter har man også ekstra meget lyst til lækker mad og en iskold øl!

5. Dansekursus

Fest er lig med dans! Så hvorfor ikke bruge polterabend på, at blive ekstra dygtig til at svinge hofterne? Få et kursus i at danse hiphop, salsa, twerke, burlesque, strip og meget mere. Dans skal være sjovt, derfor er i garanteret at få en underholdende undervisning af en kompetent instruktør, som kombinerer teknik, underholdning og fest i en og samme pakke! Mangler du inspiration til den perfekte polterabend? Planlæg en uforglemmelig sjov Polterabend i København med mange uforglemmelige og særlige aktiviteter til en hver smag, som dine gæster sent vil glemme!

Del artikel

Andre læser også