Annonce
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Spis i dag

MigogKbh guider: Her er 5 steder med god dansk takeaway

Af Mathilde Mågård Hansen
Foto PR
Foto PR

Alt tyder på, vi skal undvære restauranterne lidt endnu, så vi fortsætter med takeaway temaet.

Denne gang vender vi snuden hjemad, for menuen står nemlig på helt traditionel dansk mad.

Mangler du også lidt inspiration, så er her fem gode steder, der laver det lige så godt som mormor.


Foto Frk. Barners Kælder Facebook

Frk. Barners Kælder

Hos Frk. Barners Kælder på Vesterbro er menuen ærkedansk.

Til frokost er der klassisk smørrebrød, pariserbøf og stjerneskud, mens aftenskortet byder på bl.a. hakkebøf, karbonader og stegt flæsk.

Priserne starter fra 64 kr. til frokost og 149 kr. til aften.


Stegt flæsk med persillesovs fra Guldkroen. PR Foto

Guldkroen

Går du også bare og craver en omgang stegt flæsk, så skal du bestille fra Umuts fæstning på Nørrebro.

Her får du nemlig en rigtig god portion.

Det er selvfølgelig med persillesovs, kartofler og rødbeder, og skulle det friste med en gang rødgrød med fløde til dessert, så klarer de også den.


Masser af brun sovs hos Guldgrillen og Umut Sakarya.

Guldgrillen

Skal det være endnu mere snasket eller er det ikke lige stegt flæsk, du har lyst til, så skal du en tur forbi Guldgrillen i stedet.

Menuen står på bøfsandwich, en halv ørn i rede (en ½ grillkylling med agurkesalat, fritter og remo) og en burger med hakkebøf.

Dansk grillmad når det er allerbedst.


Foto Le Petit Vinbar Facebook

Le Petit Vinbar

Det lyder ikke så dansk, men sandheden er faktisk en anden.

Hos Le Petit Vinbar i Torvehallerne har de nemlig indført en ny madplan, og den er som farmor ville lave den.

Der er en fast menu hver uge, og den kan byde på retter som boller i karry, frikadeller med stuvet hvidkål og bøf stroganoff.

Priserne starter fra kl. 85 kr. og retterne kræver blot en let opvarmning derhjemme.


Foto PR

Restaurant Vita

Hos Restaurant Vita på Store Kongensgade kan du glæde dig til alle de danske nationalretter.

Stjerneskud, stegt kalvelever, flæskesteg eller det store kolde bord – mulighederne er mange.

Til dessert kan du bl.a. nyde en helt klassisk citronfromage.


Bange for at misse nyt om Kbh? Meld dig til MigOgKbhs nyhedsbrev. Kommer hver fredag. Vi lover, det er godt.
Altid nyheder på MigOgKbh Facebook. Lækre billeder på vores Instagram

Del artikel

Andre læser også