MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedsbrevet.

Lad træningen begynde: Her er årets ruter til Royal Run i København

Af Camilla Lützhøft Stahlschmidt
Mandag er København ekstra presset på grund af både Pinsetrafikken og Royal Run. Foto: Matthew James, PR
Mandag er København ekstra presset på grund af både Pinsetrafikken og Royal Run. Foto: Matthew James, PR

35.000 kan se frem til en royal gå- eller løbetur gennem et bilfrit København og Frederiksberg, og nu er ruterne offentliggjort.

Årets Royal Run bliver d. 6. juni, og her løber Kronprins Frederik med.

Som deltager kommer du til at opleve mange af byens ikoniske seværdigheder og nogle af de smukkeste steder, som København og Frederiksberg har at byde på.

Undervejs på ruten vil der være musik, god stemning og underholdning.

Når Royal Run løber af stablen 2. pinsedag, vil gaderne på ruterne løbende blive lukket for trafik fra kl. 08.30 og frem til 17.30. Alle gader vil først igen være åbne for trafik kl. 23.

Se hele kortet over ruterne her.

One-mile (1,6 km.):
One-mile-ruten starter ved Nyhavn og tager deltagerne en tur ad Holbergsgade og Holmens Kanal forbi det Kongelige Teater til Kongens Nytorv. Herefter løber eller går de ned ad Bredgade, inden I drejer ind på Frederiksgade og løber i mål på Amalienborg Slotsplads.

5 km:
5 km-ruten starter også i Nyhavn, går forbi Børskaj, under Knippelsbro, forbi den Sorte Diamant, langs inderhavnen, ud langs H.C Andersens Boulevard, op og vende på Rådhuspladsen, krydse Vester Voldgade, ind langs Stormgade, forbi Christiansborg, henover Slotsholmskanalen, langs Holmens Kanal, ned til Kongens Nytorv, ned ad Bredgade, drejer ind på Frederiksgade og i mål på Amalienborg Slotsplads.

10 km:
Mens One mile-distancen og 5 km. -distancen udelukkende er i centrum af København, venter der 10 km-løberne en sightseeing rundt i hovedstaden og til Frederiksberg, forbi en lang række af Københavns seværdigheder, bl.a. Den Sorte Diamant, Tivoli, Københavns Rådhus, Frederiksberg Alle, Frederiksberg Rådhus, søerne, Christiansborg og Kongens Nytorv, inden I også løber I mål på Amalienborg Slotsplads.

Tidsgrænser

Man kan løbe og gå på alle distancer. Der er dog en tidsgrænse på alle distancer, men den er sat så højt, at man godt kan gå hele vejen.

Del artikel

Andre læser også