ANNONCE
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Her er de største FCK kampe, du ikke må gå glip af

Af Annoncør

FCK er det mest succesfulde danske fodboldhold nogensinde i historien. 14 danske mesterskaber er det foreløbigt blevet til, og også i 2022/23 sæsonen er de københavnske løver storfavoritter til endnu engang at vinde Superligaen.  Hvis du ikke nødvendigvis er den største fodboldfan, men stadig har lyst til at se en FCK kamp og mærke den fantastiske stemning direkte fra Parken, kan du læse med i denne artikel for at finde ud af, hvilke FCK kampe der plejer at byde på mest spænding. På den måde er du garanteret en god omgang underholdning og en billet, der er godt givet ud

Det klassiske københavneropgør

Man behøver ikke være en kæmpe fodboldfan for at vide, at det altid intense møde mellem de københavnske klubber, Brøndby og FCK, plejer at være en af de mest dramatiske og spændende kampe i den danske Superliga. Stadion er derfor oftest fyldt helt op med tilskuere til disse kampe, og mange vælger også at oddse på disse lokalopgør for at mærke spændingen endnu mere. 

Hvis du vil have spænding i topklasse og opleve et vaskeægte lokalopgør mellem to ærkefjender, er en kamp mellem FCK og Brøndby sikkert lige noget for dig. Statistisk er FCK lige nu noteret for 49 sejre over Brøndby, mens Vestegnsholdet har besejret de københavnske løver 28 gange. 23 gange er københavnerderbyet derimod endt uafgjort.

Det kræver ikke den store matematiker for at vide, at FCK er bookmakernes klare favoritter til at vinde i kampe mod Brøndby, men alt kan ske i fodboldens verden. Dette er bare et ud af mange betting tips, som du blandt andet kan finde på den norske hjemmeside: Oddsnet.com. Hvis du selv overvejer at oddse på en kamp mellem de to københavnerklubber, er det en god idé først at sætte dig ind i hvilke odds de forskellige bookmakere udbyder og holde dig opdateret med forskellige oddstips og nyheder. 

Internationale kampe

Det er ikke kun i danske Superliga kampe, at man kan opleve FCK i aktion. Tit lykkes det også holdet at kvalificere sig til de store internationale fodboldturneringer mellem europæiske fodboldklubber. I 2022/23 sæsonen spiller de københavnske løver fx med i Champions League, som af mange menes at være den mest spændende fodboldturnering overhovedet. 

I dette års Champions League er FCK havnet med storklubberne Borussia Dortmund, Manchester City og Sevilla i de indledende gruppespil, men desværre er alle billetter til FCK’s hjemmekampe mod CL modstanderne udsolgt. Du kan dog stadig følge med i kampene på TV, hvis du abonnerer på en streamingtjeneste der viser dem. 

I øjeblikket taler oddsene ikke til FCK’s fordel med henblik på at gå videre fra gruppespillet, men som tidligere nævnt kan alt ske i fodbold. Forleden lykkedes det for eksempel FC Midtjylland at storknuse det italienske tophold, Lazio, med 5-1 i et Europa League opgør, hvilket af nogen er blevet kaldt en af de største præstationer i dansk fodboldhistorie. 

Hvilke andre FCK kampe er et kig værd?

Ud over lokalopgøret med Brøndby og internationale klubopgør, er der også andre spændende FCK kampe, der bestemt er værd at tage ind i Parken og se. Det er for eksempel altid spændende, når FCK mødes med nogle af de andre tophold fra Superligaen såsom FC Midtjylland, AaB og AGF. 

Del artikel