MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Det bliver vildt: Her er fem store restaurantåbninger vi glæder os til

Af Mathilde Mågård Hansen
Psyche Café. Foto Mathilde Mågård Hansen
Psyche Café. Foto Mathilde Mågård Hansen

Kan man egentlig få for mange gode restauranter i København?

Slet ikke hvis du spørger MigogKbh.

Og det er heldigt, for inden længe åbner der endnu en håndfuld nye, spændende restauranter i København.

Sushi Anaba. Foto PR, Instagram

Kappo Andō

Mads Battlefeld fra Sushi Anaba i Nordhavn har som en af de få bevist, at man sagtens kan køre en high-end sushirestaurant i København.

Til efteråret åbner han og resten af teamet deres anden restaurant i et stærkt samarbejde med en anden solid profil fra restaurationsbranchen.

Navnet er Henrik Andō Levinsen aka. Sakeministeren.

Han er, som navnet måske antyder, Københavns ukronede sakekonge, og så har han en fortid som tjener fra bl.a. Søllerød Kro, Gorilla, Jah Izakaya og Maison.

Til den nye restaurant på Østerbro kommer der til at blive fløjet unge kokke ind fra Japan, som på trods af deres unge alder har en bred erfaring fra bl.a yakitori, kaiseki/washoku, sushi, og moderne japansk mad.

Kappo refererer til den japanske køkkenstil fra Osaka, som lægger sig lidt imellem den helt uformelle pub-agtige izakaya og den formelle rituelle kaiseki.

Kappo foregår, ligesom hos Sushi Anaba, ved en disk med kokke, der laver mad bag counteren.

Menuen hos Andō vil byde på både fisk, grønt og det vigtigste element, fjerkræ – men også andre typer kød, som bliver tilberedt på yakitori-grill.

Hvad: Kappo Andō
Hvor: Øster Farimagsgade 93, 2100 København
Hvornår: Åbner til november/december 2022

Foto PR, Instagram

Restaurant Goldfinch

Denne her bliver lidt en teaser, for det er ikke meget, vi (endnu!) kan fortælle om den nye afslappede kinesiske restaurant på Kongens Nytorv, der efter sigende skal åbne til oktober.

Men vi ved, at køkkenchef bliver Will Smith – tidligere køkkenchef på Geranium og manden bag noddle shoppen, Will at the Bridge, på Broens Gadekøkken.

Stay tuned!

Hvad: Restaurant Goldfinch
Hvor: Kongens Nytorv
Hvornår: Åbner til oktober

Sidste chance for at besøge Il Corvino er 1. oktober. Herefter flytter en ny restaurant ind. Foto PR, Il Corvino

Gaijin

Ravnsborggade er altid et festligt sted, men nu er det netop blevet meldt ud, at vi skal sige farvel til den italienske restaurant, Il Corvino.

Sidste åbningsdag bliver 1. oktober, og herefter flytter en ny restaurant ved navn Gaijin ind på adressen.

En ‘gaijin’ er en person der føler sig hjemme i Japan, men som er født udenfor landets grænser. En naturlig udlændig. En skæv tourist.

Restauranten bliver et japansk inspireret spisested med fokus på ikijime, yakitori og rene vine, og de planlægger at åbne dørene til november.

Hvad: Gaijin
Hvor: Ravnsborggade 19, 2200 København N
Hvornår: Åbner til oktober

Psyche Café. Foto Mathilde Mågård Hansen

Psyche Café

Det er lige før, at lokalerne på Jægersborggade 41 snart er blevet helt ikoniske i restaurationsbranchen.

Først efter at have huset Michelin-restauranten Relæ og efterfølgende Kristian Baumanns restaurant, Koan.

Og faktisk i dag har en ny café under navnet Psyche Café overtaget lokalerne, og de er allerede før deres åbning blevet en lille smule kendte for deres omelet.

Så craver du kaffe og god morgenmad – så skal du svinge vejen forbi her.

Hvad: Psyche Café
Hvor: Jægersborggade 41, 2200 København
Hvornår: Åbner 15. september 2022

Foto PR, Instagram

Villette

Her er endnu en, som vi endnu ikke kan fortælle alt for meget om.

Men til efteråret udvider holdet bag Pompette og Poulette på Nørrebro med et nyt sted, Villette.

Hvad konceptet bliver, eller hvor det kommer til at ligge, må du vente med at få at vide.

Hvad: Villette
Hvor: Ikke meldt ud
Hvornår: Åbner til efteråret

Del artikel