MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedsbrevet.

Her er guiden til den ultimative Københavnerlejlighed

Af Annoncør

Når du hører ordene ‘boligsøgning’ og ‘boligmarked’ i forbindelse med Danmarks hovedstad, banker hjertet lidt hurtigere og øjnene rulles opad. Måske sukker du endda højlydt, mens du tænker på, hvor svært det kan være at finde den perfekte lejlighed i København. Når den både skal have altan, et stort køkken, rummelige værelse og et toilet, som klart adskiller sig fra københavnerbadeværelserne på én kvadratmeter, så kan boligjagten strække sig over flere måneder. Prisen og beliggenheden skal da heller ikke være dårlige, når lejligheden skal ligge i et bestemt område med metro og indkøbsmuligheder lige rundt om hjørnet. Én ting, som er helt afgørende for, at lejligheden passer til dine behov, er dog dens indre charme. Og det er netop det, som vi vil fokusere på i denne artikel. 

Annoncørbetalt indhold leveret af: Stay Classy

Kig indad 

Vi er godt klare over, at boligjagten kan være hård og udmættende i København. Derfor kan det være en rigtig god idé at se på din nuværende bolig. Kan du måske ændre noget på indretningen, køkkenet eller væggene, så den opfylder dine behov i langt højere grad? Du kan se den ultimative Københavnerlejlighed her, og selv finde inspiration til, hvordan dine egne fire vægge måske kunne se ud. Vær gerne kreativ. Savner du stuk på væggene og synes du, at din herskabslejlighed mangler et charmerende, moderne look? Så kan du helt selv sørge for, at stukken kommer på væggene. Ligeledes kan mørke farver virke utrolig velhavende, og en mere minimalistisk indretning skaber en roligere stemning i din lejlighed. 

Orientér dig rundt omkring 

Kig gerne på inspiration på internettet. Læg en plan for, hvilken stil du vil følge i din Københavnerlejlighed. Det er ikke altid lige nemt at komme i gang, men du vil være taknemmelig for, at du har fuldført projektet, når hyggen endelig er flyttet ind hos dig. I de travle hverdage kan storbysmennesket nemlig have en tendens til, ikke at sætte tid af til større projekter. Der er nemlig altid noget på arbejdet og altid nogen, som gerne vil ses med en. Derfor må du gerne sætte tid af til boligprojektet, tage dine bedste venner under armen, og få gang i farver, gulve og indretning. 

Husk, at enhver Københavnerlejlighed har sin egen charme. Ofte trænger de gamle ejendomme blot til en kærlig hånd, så det hyggelige, stilfulde look, som du kender fra boligbladene, kommer til udtryk. Før du altså leder efter en ny lejlighed, kan du med fordel finde prøve din nuværende boligs potentiale af – og måske gemmer sig den ultimative Københavnerlejlighed i dine fire vægge.

Del artikel

Andre læser også