Annonce
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedsbrevet.

To etager med udsigt til Nyhavn: Her er Københavns dyreste lejlighed

Af Redaktionen
Foto: Ivan Eltoft Nielsen
Foto: Ivan Eltoft Nielsen

Gennem længere tid har der været prisfest på ejerlejlighedsmarkedet i landets største byer med rigtig meget fart på handlerne og gæstelister, der kræver et velvoksent boligbudget.

Men selvom prisniveauet er det højeste i mange år – går handlerne af de helt dyre lejligheder i Danmarks største byer noget mere sløvt end sidste år. I 2019 blev der således solgt 29 ejerlejligheder til over 15 millioner kroner – mens der hidtil i år blot er handlet syv tilsvarende.

Det skriver boligvisningssiden Boliga.dk. 

De har kigget på, hvilke lejligheder som lige nu er dyrest til salg i Danmarks største byer. Det kan du se herunder.

København

Hovedstadens dyreste lejlighed ligger på Strandgade med udsigt til Nyhavn på den anden side af havneløbet. Hjemmet spreder sig over to etager og 207 kvadratmeter øverst i en arkitekttegnet havnebygning fra 2014.

Hvis det er dig, der skal overtage den eksklusive adresse, skal du kunne finde 28,5 millioner kroner, som udbudsprisen lyder på.

Ejendomsmægler Ivan Eltoft Nielsen skriver bl.a.;

Boligarealet er på 207 m2, og det fordeler sig over to plan på bygningens fjerde og femte etage.

Øverst ligger master-afdelingen med to franske altaner, soveværelse, walk-in og badeværelse med to håndvaske og badekar.

Ellers kan man se frem til to værelser med fransk altan og massevis af skabe, et badeværelse og et eventyrligt opholdsrum med over fem meter til loftet, udgang til altan med vue over havnen og masser af indretningsmuligheder. 

Se lejligheden her

Foto: Ivan Eltoft Nielsen

Her er de dyreste lejligheder i de andre af landets største byer

Aarhus

På havnen i Aarhus er det ene nybyggeri efter det andet strøget op – og i et af dem; Bjarke Ingels’ AARhus på Irma Pedersens Gade, ligger den dyreste lejlighed i Smilets By.

På 10. sal med udsigt til bugten og byen kan du nemlig købe en 195 kvadratmeter stor ejerlejlighed med tagterrasse for 13,5 millioner kroner.

Se lejligheden her

Odense

8.260.000 kroner skal der til for at købe den dyreste lejlighed til salg lige nu i Odense. Ejerlejligheden ligger på 8. og 9. sal i en bygning fra 2009 i Promenadebyen med udsigt til kanalen og midtbyen.

Ifølge Boliga.dk spreder lejligheden over 186 kvadratmeter og fem værelser.

Se lejligheden her

Dyreste lejlighed i Aalborg
Foto: Thorkild Kristensen

Aalborg

Der er ikke blot en, men fire altaner i Aalborgs dyreste lejlighed, som ligger på Østerågade ved vandet i den nordjyske storby.

Fra beliggenheden øverst i bygningen fra 1924 er der udsigt til Limfjorden fra de 181 kvadratmeter bolig – alt sammen til salg for 7.995.000 kroner.

Se lejligheden her

 

Del artikel

Andre læser også