Kåret af danske madanmeldere: Her er nogle af landets bedste retter
I går søndag kårede foreningen for Danske Madanmeldere Danmarks bedste kokke og tjenere i flere kategorier til en stor konkurrence på Israels Plads i København.
Og her var der altså bingo til hovedstaden, som bl.a. løb med sejren i kategorien SØDT & OST.
Det var nemlig Jakob Mielcke og hans team fra restauranten Mielcke og Hurtigkarl, der med deres kvædedessert kunne hive en 1. plads hjem foran bl.a. René Redzepi fra noma og Christoffer Sørensen fra Studio.
Flere priser
Udover prisen for Årets Ret i SØDT & OST blev der også uddelt en række priser i andre kategorier:
- HAV: køkkenchef Nicolaj Møller fra Restaurant Treetop på Munkebjerg Hotel, Vejle
- LAND: Køkkenchef Jack Cramer fra restauranten Okê, Skagen
- BETJENING: Johan Brodersen fra Okê, Skagen
- SMØRREBRØD: Restaurant Palægade, København
- BISTRO: Atelier 33, Aarhus
- UDSKÆNKNING: Jesper Boelskifte, Restaurant Levi, København
- BAR: Bar’Vin, København
Se alle de nominerede til årets priser her.
Dommerpanelet til Årets Ret består af 11 danske madanmeldere fra flere store tidsskrifter.