MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Kåret af danske madanmeldere: Her er nogle af landets bedste retter

Af Mathilde Mågård Hansen
Foto PR, Instagram
Foto PR, Instagram

I går søndag kårede foreningen for Danske Madanmeldere Danmarks bedste kokke og tjenere i flere kategorier til en stor konkurrence på Israels Plads i København.

Og her var der altså bingo til hovedstaden, som bl.a. løb med sejren i kategorien SØDT & OST.

Det var nemlig Jakob Mielcke og hans team fra restauranten Mielcke og Hurtigkarl, der med deres kvædedessert kunne hive en 1. plads hjem foran bl.a. René Redzepi fra noma og Christoffer Sørensen fra Studio.

Jakob Mielcke og hans team fra restauranten Mielcke og Hurtigkarl. Foto PR, Instagram

Flere priser

Udover prisen for Årets Ret i SØDT & OST blev der også uddelt en række priser i andre kategorier:

  • HAV: køkkenchef Nicolaj Møller fra Restaurant Treetop på Munkebjerg Hotel, Vejle
  • LAND: Køkkenchef Jack Cramer fra restauranten Okê, Skagen
  • BETJENING: Johan Brodersen fra Okê, Skagen
  • SMØRREBRØD: Restaurant Palægade, København
  • BISTRO: Atelier 33, Aarhus
  • UDSKÆNKNING: Jesper Boelskifte, Restaurant Levi, København
  • BAR: Bar’Vin, København

Se alle de nominerede til årets priser her.

Dommerpanelet til Årets Ret består af 11 danske madanmeldere fra flere store tidsskrifter.

Del artikel