MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Flere end 130 gratis oplevelser: Vandglad festival indtager Københavns Havn

Af Mathilde Mågård Hansen
Foto: PR
Foto: PR

Kulturhavn Festival har løftet sløret for årets fulde program, som byder på mere end 130 gratis aktiviteter langs Københavns Havn.

Festivalen løber af stablen fra d. 27.-29. august, hvor publikum har mulighed for at gå ombord i et væld af aktiviteter med havnen og de blå byrum i centrum.

Tag blandt andet en tur i kajak eller på paddle board og tag de mindste med til eventyrligt børneteater med havnen som kulisse.

Foto PR

Gå på opdagelse i byens blå åndehul

Fra d. 27.-29. august inviterer Kulturhavn Festival til en weekend spækket med kulturelle oplevelser, når lokale foreninger, sportsklubber og kulturskabere indtager havnen hele vejen fra Nordhavnstippen til Slusen.

I år har festivalen 20-års jubilæum og vender stærkt tilbage med nye lokationer, spændende aktører og et program, der mere end nogensinde før, inviterer publikum til at gå på opdagelse i byens blå åndehul – Københavns Havn.

Kultur- og fritidsborgmester Franciska Rosenkilde (Å) ser frem til Kulturhavn Festival:

“Med Kulturhavn Festival får københavnerne en helt særlig mulighed for at hylde og dyrke vores fantastiske, rekreative havnemiljø.

Byens blå element er et af vores allerstørste aktiver og en fritidsfacilitet, som mange heldigvis benytter sig af.

Stadig flere – og meget forskellige – aktiviteter udøves i og ved vandet. Havnen er desuden en stor del af hovedstadens identitet, og jeg ser frem til de mange aktiviteter, der heldigvis igen er mulige at kaste sig over.”

Foto Kulturhavn Festival

Fra kajakpolo og swingdans til scenekunst, poetry slam og sail-in koncerter

I år præsenterer Kulturhavn Festival et farverigt og mangfoldigt program lastet med aktiviteter, der både underholder, tager publikum med på tur, udfordrer sanserne og giver ny inspiration til hverdagen.

Publikum kan bl.a. kaste sig ud i bølgen blå, når lokale sportsklubber stiller kajakker og paddleboards til rådighed.

Eller prøve kræfter med bevægelse i det fri, når havnen forvandles til et levende dansegulv med undervisning i Swingdans, Tango og Zouk.

Ved festivalens blå scener kan publikum tage plads og opleve alt fra søstærke sail-in koncerter, stedspecifik scenekunst til poetry slam og eventyrligt børneteater med havnen som kulisse.

Programmet byder også på inspiration til en bæredygtig livsstil, maritime appetitvækkere og en sanketur ved Refshaleøen.

Børnene kan blandt meget andet møde havfruen Havdis, når hun svinger halen i havnebassinet, tegne sin drømmeby i VR og male med fladfisk, blæksprutter og andet godt fra havet.

Dyk ned i det fulde program her.

Hvad: Kulturhavn Festival
Hvor: Flere steder i byen
Hvornår: Fra d. 27.-29. august 2021
Hvor meget: Gratis