MigogKbh Nyt 👋

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.📆💎
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh. 🍣🎺
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.💰👌

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Flere end 200 gratis oplevelser: Vandglad festival indtager Københavns Havn

Af Camilla Lützhøft Stahlschmidt
Foto: PR
Foto: PR

Splitte mine bramsejl! Nu kan du prøve stand up paddling, kajakpolo, yoga, fægtning og meget mere ganske gratis i København.

Du kan pjaske, padle, prøve nye sportsgrene og meget mere i weekenden 23.-25. august, når en stor festival fylder både vand og havneområder i København med et hav af oplevelser.

Navnet er Kulturhavn, og det er 19. gang, at den populære sommerfestival for hele familien finder sted.

Kulturhavn er hvert år et symbol på, at en ny kultur- og idrætssæson begynder, og derfor præsenterer festivalen en lang række kulturelle og sporty aktiviteter rundt omkring i byen og havnen.

Læs også: Premiere: Nu åbner Nordhavns nye flydende aktivitetshus og sauna

Et væld af gratis oplevelser

I år er der 230 forskellige begivenheder og oplevelser på programmet, og det hele er gratis at deltage i, så der er ingen undskyldninger for at blive hjemme og kede sig.

Aktiviteterne foregår på fem festivalområder og syv pop-up-steder, som er placeret i forskellige bydele.

I Nordhavn kan du blandt andet se teaterforestillinger og høre musik, eller du kan sejle i havkajak og prøve kræfter med stand stand up paddling.

Refshaleøen omdannes til en urban legeplads, hvor gadekulturen får lov at blomstre. Her byder programmet på både danse-, yoga-, løbehjuls- og graffiti-workshops, og så kan du høre musik og se en fotoudstilling, der viser, hvordan København udvikler sig som by.

Foto: PR

Der er musik fra fjerne himmelstrøg på Islands Brygges havnepromenade, og her vil du desuden kunne blive klogere på krop, kost og sundhed. Du kan også kaste dig ud i en omgang kajakpolo, når en lokal klub står klar med instruktioner og udstyr, du kan låne.

På Bølgen er der lagt op til chill-out, så her kan du læne dig tilbage med en drink i hånden og nyde behagelige sommertoner. Og er du vand- og varmefan, kan du hoppe i bølgen blå og efterfølgende lade dig varme op af saunagus.

Også den spirende bydel på og omkring Teglholmen i Sydhavn deltager i Kulturhavn. Tømmerflåder på vandet spiller hovedrollen her og lægger brædder til alt fra koncerter til vandkampe.

Læs også: Tag vovsen med i Tivoli: Dans med hunde og oplev den store parade

Foto Reffen PR

Kæmpe Kulturhavn Festival på Reffen

Det populære madmarked og aktivitetsmekka Reffen giver havnen tilbage til folket og inviterer alle til en storslået weekend med et hav af aktiviteter – som selvfølgelig er gratis

Fra på fredag den 23. august og resten af weekenden kan du gå på opdagelse i Københavns urbane legeplads.

Reffen har sørget for et festligt program fyldt med de fedeste events både for børn og voksne. Det bliver uden tvivl et brag af en fest.

Se hele programmet for Reffens mange aktiviteter her.

Tag ungerne med

Der er mange gode grunde til at tage ungerne med til Kulturhavn, for der er masser af aktiviteter for vandglade og legesyge børn.

Arsenaløen forvandles til børnenes slaraffenland under hele festivalen, så de 3- til 13-årige kan slå sig løs med alverdens sjov og ballade.

Der er noget for en hver smag – blandt andet fægtning, esport, gøgl, matematikleg og vandsport.

Dyk ned i hele Kulturhavns store program her.

Hvad: Kulturhavn Festival
Hvor: Flere steder i byen
Hvornår: 23.-25. august 2019
Hvor meget: Gratis