Vores bud på toppen: Her er Københavns bedste burgere

Skrevet af: Rasmus Kramer Schou
Foto: Cock's & Cows Facebook side
Foto: Cock's & Cows Facebook side

Hvor får man egentlig den bedste burger i København?

Det kommer lidt an på stilen og smag, eftersom København er fyldt til bristepunktet med burgerjoints.

Her et overblik over vores bud på de 10 bedste.

Gasoline Grill

I 2016 åbnede Klaus Wittrup en burgerbar på en ombygget tankstation i Indre By.

Herfra serverede han sin drøm om en burger, som han synes, den skal være – nemlig simpel.

Gode råvarer og en perfekt balance mellem surt, sødt, salt, bittert og umami gør nemlig hele forskellen. Den opskrift skaffede ham hurtigt mange stamkunder.

Men intet kunne have forberedt ham på den tsunami af fans, der fulgte efter en kåring som en af verdens 27 bedste burgere af amerikanske Bloomberg i 2017.

Siden har der næsten været permanent kø foran biksen.

Læs også: Vores bud på toppen: Her får du Københavns bedste pizza

Klaus Wittrup sværger til den amerikanske burger-stil, altså en ikke for stor burger, der i princippet kan spises med én hånd.

Økologisk kød omfavnet af en potato-roll bolle, hvor noget af melet er udskiftet med kartoffelmos, hvilket gør den mere lækker svampet.

Gasoline Grill har siden åbnet afdelinger i Niels Hemmingsens Gade 20, på Vesterport Station og på Broens Gadekøkken.

Der er et fåtal af siddepladser, hvis overhovedet nogen – Gasoline er ægte burgerjoint.

Find Gasoline Grill her.

 

Vis dette opslag på Instagram

 

We’re enjoying the sun and the burgers here in Copenhagen! Great day! ☀️💚🍔⛽️ Picture by @foodisourforte ・・・

Et opslag delt af GASOLINE GRILL (@gasolinegrill) den

Guldgrillen

Det tyrkiske kokke-ikon Umut Ra Sakarya og køkkenchef Frank Svärd Pedersen har knækket den kulinariske kode og ved, hvad folket vil have.

Folket vil have burger, flæskestegssandwich, frikadellesandwich, bøfsandwich, pølsemix, grillkylling og allervigtigst – brun sovs.

Så det får de på deres moderne danske grillbar – også i dén grad.

Læs også: Vores bud på dem i toppen: Her er Københavns bedste italienske restauranter

Guldgrillen er et slaraffenland for alle elskere af klassisk dansk grillmad, her dog bare bygget på kvalitet og lavet helt fra bunden.

Deres burger er snasket på den gode måde, og smager af minderne fra dengang man som lille skolebarn stod på den lokale grill og smovsede.
Nansensgade 35, Kbh K

Masser af brun sovs hos Guldgrillen og Umut Sakarya.

Cock’s & Cows

I 2010 fik København en seriøs stormagt i den store københavnske burgerkrig.

Det skete, Cock’s & Cows meldte sig ind i kampen.

Til at starte med indtog de Gammel Strand med en luksuriøs burgeroplevelse, hvor der både var gjort noget ud af indretningen, cocktails, service og så gjorde det selvfølgelig heller ikke noget, at de serverer en seriøs habil burger. Eller rettere, burgere.

Læs også: Vores bud på de 10 i toppen: Her er de bedste mellemklasse restauranter

For de har mange varianter herinde, fra den klassiske over saucy babe og helt til The Governator, som kræver et kæbeparti, der kan lukke maks op.

Siden er Cock’s & Cows spredt sig til hele byen med afdelinger i nærmest hver bydel, og kan lettest betegnes som en seriøs burgerrestaurant.

Find Cock’s & Cows her.

YoBurger

YoBurgers udgave af bøf-i-bolle er den traditionelle US-style.

De steger en briochebolle med klaret smør og stegt, former bøffen af tre forskellige Grambogård okseudskæringer, smækker de faste gæster, ost, tomat, salat i og fuldender med deres secret sauce.

Vupti, et styk klasseburger.

Læs også: Vores bud på de 10 i toppen: Her får du Københavns bedste cocktails

YoBurger tilbyder et par siddepladser, men de fleste af deres steder er konceptet mere udformet med henblik på at snuppe sig en hurtig burger i farten på en af deres indtil videre fire afdelinger.

Find YoBurger her.

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Take me anywhere YO wish! 💁‍♂️ Enjoy the sun with the best company in the whole world. 🍔🍟

Et opslag delt af YOBURGER (@yoburgerdk) den

Tommi’s Burger Joint

Der går et rygte om, at McDonalds prøvede at åbne på Island, men måtte pakke kufferten i en fart og forlade landet, da de opdagede, hvor gode deres konkurrenter udi burger-kunsten var.

Tommi’s Burger Joint havde simpelthen skræmt den amerikanske mastodont baglæns ud af Island.

Historien er muligvis liret godt op og pyntet af, men den er nu alligevel god.

Læs også: Vores bud på de 10 i toppen: Københavns bedste gourmetrestauranter

Ligesom burgeren er det inde hos Tommi’s, der åbnede sin første burgerbar i Kødbyen 2016.

Burgeren er greasy og snasket på den gode måde, indretningsstilen er meget Kødbyen-skramlet og så nede på jorden, som man kunne forvente en islandsk burgerskur kan være.

De omkring 30 pladser derinde er som regel altid besatte.

Find Tommi’s Burger Joint her.

Jagger Fast Food

Jagger er blandt andet startet af den tidligere Michelin-kok Rasmus Oubæk og Jesper Marcussen som også står for de populære Pluto, Retour og Gorilla-restauranter.

Jagger er deres bud på ægte fast food, men lavet med ægte dansk grundighed og fra bunden, og har som erklæret mål at blive den danske pendant til McD.

Læs også: Vores bud på de 10 i toppen: Her er de bedste mellemklasse restauranter

De har da også med lynets hast spredt sig til det meste af byen med knopskydninger af deres koncept, hvor indretningen er spartansk, hvid og effektiv.

Den originale og første Jagger ligger på Istedgade.

Find Jagger Fast Food her.

 

Vis dette opslag på Instagram

 

MOOD. 👀 #jagger_ff #cheeseburgers #pulledporkburger

Et opslag delt af JAGGER Copenhagen (@jagger_ff) den

Sliders

Det er ikke størrelsen, det kommer an på, heller ikke i burgeruniverset.

Det er Sliders et solidt eksempel på. De bragede ind på burgerscenen i 2014 med deres livlige hjørnerestaurant med udsigt over Dronning Louises Bro på Nørrebrogade 1.

Læs også: Vores bud på toppen: Her får du Københavns bedste pizza

En slider er, for de uindviede, en burger i størrelse small. Det betyder, man har appetit til at smage flere forskellige udgaver, hvilket Sliders da også byder på med deres omkring 10 skiftende udgaver med et par, som allerede er blevet klassikere.

Sliders åbnede i 2017 endnu en stor hjørnerestaurant, denne gang i en nedlagt bank med bankboks og det hele på Istedgades.

Find Sliders her.

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Raise your hand if you got this on your mind 🙋🏼‍♂️👆🏻🍔 #sunday

Et opslag delt af Sliders (@sliderscph) den

Halifax

Halifax, som er opkaldt efter den canadiske by hvor de to stiftere, Ulrich og Peter, mødte hinanden var noget nær første seriøse aktører på den københavnske burgerfront.

Det var tilbage i 2007, og de havde en helt anderledes kvalitetstankegang end hvad ellers var normen herhjemme.

Burgerne, som tæller utallige varianter, går under café-udgaverne, hvor man nok må opgive at spise dem uden kniv og gaffel, højt tablet med alskens ingredienser, gerne holdt på plads af en pind. Halifax har efterhånden udvidet til hele byen, samt rullet konceptet ud i flere byer.

Find Halifax her.

Østerbros Originale Burgerbar

Østerbros Originale Burgerbar startede egentlig som Vesterbros Originale Burgerbar, og har stadigvæk sin bror liggende på Istedgade.

Men restauranten på Østerbros Triangel ligger flottere, lysere og næsten industrielt i sin indretning med rå murstensvægge og hvide klinker.

Over 10 forskellige burgere pryder menukortet og alt deres kød er økologisk fra fritgående kvæg, og så kan man vælge mellem lys, mørk eller briochebolle.

Find Østerbros Originale Burgerbar her.

Grillen

Da Thomas Rasmussen og Michael Listov-Raunkjær var unge, sagde de altid ‘vi ses på grillen’, ligesom mange andre også har gjort efter skoletid. I 2014 slog de så dørene op til deres helt egen Grillen.

Læs også: Vores bud på dem i toppen: Her er Københavns bedste italienske restauranter

Den lå på Nørrebrogade 13, og gør jo egentlig stadigvæk, men siden er deres koncept med rå, urban indretning og et habilt udvalg af forskellige burgere blevet så populært, at de har slået burger-dørene op flere steder.

Find Grillen her.

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Det eneste rigtige på en lørdag 🤤😉 Vi ses på Grillen 👋🏼 #grillenburgerbar #guiltypleasure #burger #takeaway

Et opslag delt af GRILLEN BURGERBAR 🍔 (@grillenburgerbar) den

Café Sokkelund

Hvis man er til disciplinen café-burger, må man ikke snyde sig selv for Sokkelunds på Frederiksbergs Smallegade 36.

Selvom burgerne herinde koster væsentligt mere end ude hos de små burgerjoints, men man sidder jo også på fin café.

Læs også: Vores bud på toppen: Her får du Københavns bedste pizza

Den traditionsrige beværtning sætter en ære i at leve op til deres rygte om en af byens bedste burgere. Deres bacon/cheese er værd at møde og bliver serveret med en bøf af hakket oksetykkam i en økologisk briochebolle.

Dertil Sokkelunds ostesauce af cheddar, emmenthaler og gruyère. Der er også andre udgaver på menukortet, blandt andet en tatar-burger.

Find Café Sokkelund her.

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Tak for Besøget Emil👍 #emilthorup #sokkelund #sokkelove #sokkeburger #instagramrecord

Et opslag delt af Sokkelund Cafe & Brasserie (@sokkelund) den

Vækker opsigt: Gastromand og Mads Cortsen leverer vild nytårsmenu til døren

Skrevet af: Michael Qureshi

Mads Cortsen og Gastromand går sammen om at levere den ultimative nytårsmenu – til døren

Er du typen der ikke kan få det vildt nok på årets sidste aften, ja så er det måske nu du skal spidse ører.

For hvordan lyder kaviar, trøffel, hummer og bladguld måske?

Det er det unge stjernefrø Mads Cortsen, der dagligt lever af at servere menuer i 3-4000 kroners klassen, der er gået sammen med folkene bag Danmarks måske mest populære madblog Gastromand.dk, om at lave vores svar på den ultimative nytårsmenu.

Menuen indeholder 3 snacks og 4 retter.

Med andre ord: Alt hvad man behøver for en nytårsaften i særklasse!

Læs også: Guide: De her fede juleting SKAL du opleve i København

Ingen detalje er for lille

Ifølge de ambitiøse herrer er intet overladt til tilfældighederne.

“Det er bare ikke nytårsaften, du ønsker at stå med en overtilberedt mørbrad eller en skilt sauce!” 

Derfor kommer menuen i 3 kasser – 1 til fryseren, 1 til køleskabet og 1 til køkkenbordet.

Samtlige råvarer er pakket i passende bøtter, poser og flasker, mærket med en farvekode for henholdsvis snacks, forret osv.

En farvekode der går igen i opskrifterne, så det er nemt at afkode og finde de rigtige råvarer – også når alkoholen går ind.

Sidst men ikke mindst er tilberedningen minimal og vejledningerne er overskuelige og nemt forståelige.

Læs også: Vores bud på toppen: Her er Københavns bedste gourmetrestauranter

Leverer til døren

Som de eneste i landet leveres menuen til døren af professionelle kokke, som personligt gennemgår menuen, så alle forudsætninger er på plads for en perfekt aften.

“For os er det rigtig vigtigt, at alt står helt skarpt og lever fuldt ud op til jeres forventinger.

Derfor kører vores kokke selv ud og leverer alle nytårmenuerne personligt og gennemgår ved leveringen menuen med gæsterne,” forklarer Mads Cortsen til MigogKbh.

Omkring samarbejdet mellem en af Danmarks største madblogs og et uovertruffent kokke-talent lyder det;

“Mads er kompromisløs og det vildeste kokketalent.

Læs også: Farlig torsdagsklub: Spis burger ad libitum for 150 kr

Hans nytårsmenu anno 2017 var med afstand den bedste jeg har prøvet.

Menuen er skræddersyet til den kræsne nytårsvært/gæst, der vil have det bedste af det bedste på årets sidste dag! Hvor mange andre nytårsmenuer får du eksempelvis en hel dåse luksuskaviar pr. mand?,” spørger Anders Damm fra Gastromand retorisk.

Omkring menuen tilføjer;

“Der er lagt så mange timer og så meget energi i at levere det ultimative produkt. Vi kan stå inde for hvert et gram,” afslutter Mads Cortsen.

Menuen kommer i stærkt begrænset antal, koster 995,- pr. kuvert og kan bestilles på cortsendining.dk og der leveres direkte til hoveddøren i hele Danmark (brofaste øer).

Godt nytår – når vi kommer så langt…

 

Global Top 10 fra Forbes: Denne Kbh-restaurant SKAL du spise på i 2019

Skrevet af: Kaspar Mørk Arianto
Foto fra Facebook © Sanchez
Foto fra Facebook © Sanchez

”Restaurantverdenen er mættet med lister,” skriver amerikanske Forbes Magazine i en spritny artikel og uddyber:

”Det er subjektivt, hvad der udgør et fantastisk måltid, så det er pudsigt, at vi i fællesskab går amok over den ene restaurant (eller halvtreds) der er blevet udråbt til verdens bedste i et givent år.”

En liste med ‘oversete’ anbefalinger

Derfor har magasinets senior-biddragsyder, Ann Abel, sat sig for at guide på en ny måde til ti af klodens restauranter, der er et besøg værd i 2019. (Og vel også andre år, hvis man skal tro ordene citeret ovenfor).

For at kunne løse den opgave, har hun spurgt en lang række restauranteksperter til råds. For som hun skriver:

”Jeg spurgte en del af dem, hvilke restauranter de finder mest interessante – og oversete – lige nu. Ingen af dem er voldsomt berømte, men det er der måske en af dem, der bliver.”

Læs også: De 10 bedste prisvenlige restauranter i København

Anbefalinger lige fra Dubai til Vesterbro

I Forbes’ anbefaling er ti restauranter på tværs af klodens længde- og breddegrader nævnt i alfabetisk (og altså ikke kvalitetsmæssig) rækkefølge.

Turen går lige fra Dubai og Oslo over Mexico og Rusland til Tokyo og Danmark.

Nærmere bestemt København. Endnu nærmere bestemt Istedgade.

Det er nemlig den tidligere Noma-dessertdronning, Rosio Sanchez, der brager ind i Forbes-artiklen med sin Restaurant Sanchez.

Den åbnede i slutningen af 2017 på hjørnet af Istedgade og Absalonsgade som tredje knopskud på den amerikansk-mexicanske tacoeksperts mini-imperium, som også tæller to uformelle taqueriaer i henholdsvis Kødbyen og Torvehallerne ved Nørreport.

Læs også: De 5 bedste caféer på Vesterbro

Foto fra Facebook © Sanchez

Sjælen af det mexicanske køkken

Sanchez byder på en mere gennemført, men stadig helt og aldeles afslappet restaurantoplevelse, og det er den prisvindende, amerikanske journalist samt koge- og rejsebogsforfatter, Matt Goulding, der har anbefalet Forbes at sætte Sanchez på listen:

”Østers med habanero og havtorn, et ’killer’ udvalg af mezcal og en hip placering på Vesterbro er alt sammen med til at gøre det til et sjovt sted at spise,” skriver Forbes blandt andet og fortsætter:

”Men i virkeligheden kommer du for majsen, for sjælen af det mexicanske køkken og nøglen til de mest delikate kreationer fra Sanchez’ køkken. Hvis det kommer på en tortilla, bliver du uden tvivl glad.”

Som stolte københavnere har vi kun én ting at sige til Forbes Magazine for de flotte ord om en af byens uden tvivl bedste restauranter: Tusind tacos!

Hvad: Sanchez
Hvor: Istedgade 60, 1650 Køvenhavn V
Hvornår: Alle ugens dage kl. 17-00, lørdag og søndag også brunch kl. 11-14
Hvor meget: Enkeltretter fra 60 til 150 kr. 5-retters menu 375 kr. pr. person
Hvordan: www.lovesanchez.com

Brunch på mexicansk. Foto fra Facebook © Sanchez

Gemt i en kælder: Tidligere Michelin-kokke laver geniale pastaretter ’to go’

Skrevet af: Kaspar Mørk Arianto
Trøffelfest i Ny Østergade. Foto: Kaspar Mørk Arianto
Trøffelfest i Ny Østergade. Foto: Kaspar Mørk Arianto

”Har du prøvet Pasta La Pasta”, spurgte en god bekendt mig på Facebook, efter jeg for nylig hyldede en lille flok italieneres rendyrkede pastamagi i Lyngby Storcenter.

”Nej?!” måtte jeg svare undrende og næsten ængstelig.

For hvordan pokker var det dog lykkedes mig at gå glip af – hvad jeg allerede nu godt kan afsløre er – Københavns vel nok bedste takeaway-pasta-oplevelse?

En royal verdensmester, en restaurantekspert og to italienere fra Era Ora

Pasta la Pasta åbnede i starten af september 2018, og bag konceptet står de to hovedkræfter, Martin Bøie Ipsen og Morten Paaske Christensen.

Martin har tidligere drevet den hedengangne Restaurant Ergo i Gothersgade, og har sidenhen været et velkendt ansigt i det københavnske natte- og restaurationsliv.

Morten har et gastronomisk CV af den mildest talt imponerende slags: Udlært fra Michelin-restauranten Formel B på Frederiksberg, vinder af VM for unge kokke med U25-landsholdet for en håndfuld år tilbage og kok på 3-stjernede Alinea i Chicago.

Nåh ja, så har Morten også lavet italiensk mad ved en vulkan på Sicilien OG været kok for Kronprins Frederik.

Læs også: De 10 bedste italienske restauranter i København

Morten Paaske Christensen (tv) og Martin Bøie Ipsen står bag Pasta La Pasta. Foto: Kaspar Mørk Arianto

Resten af teamet består af Domenico og Giulia, som har arbejdet henholdsvis syv og tre år på Michelin-klassikeren Era Ora på Christianshavn, som sidste år blevet kåret til verdens bedste italienske restaurant uden for Italien af magasinet Gambero Rosso.

Så er kvalitetsniveauet ligesom lagt.

Et højteknologisk miniaturekøkken

Det har taget over to år at udvikle konceptet til Pasta La Pasta, som har til huse i et lille, hengemt kælderlokale i Ny Østergade lige over for Café Victor.

Stilen er ’italiensk isbil anno 1950’ med grønne pastelfarver, glødepærer, farvestrålende Campari- og Parmigiano-plakater fra Støvlelandet og ikke mindst masser af italiensk marmor.

Foto: Kaspar Mørk Arianto

Læs også: Du får den vildeste pastaoplevelse i… Lyngby Storcenter?!

Og så er der køkkenet. Det lille bitte og åbne køkken ligner snarere noget fra en gourmetrestaurant end en gå-hjem-og-spis-biks.

(Ret skal være ret: Du kan faktisk også indtage din mad ved et af højbordene i pastakælderen.)

I køkkenet hersker skarpe linjer, pletfri orden og masser af fintunet teknologi.

Specielle pastagrave fyldt med boblende vand er indstillet til at koge forskellige typer pasta på et præcist antal sekunder. I et køleskab står alle takeaway-drikkevarer i farveorden og med etiketterne vendt samme vej.

Intet er overladt til tilfældighederne.

Parmesancreme, trøffel og dehydrerede tomater

Pyha, det var alligevel meget, man kunne skrive, før man overhovedet nåede til det, det hele drejer sig om: Pastaen.

Den er håndlavet af en lille, lokal familie i Piemonte, som Pasta La Pasta har et tæt samarbejde med. Den laves frisk på bestilling og sendes med ekspresfart til København.

Foto: Kaspar Mørk Arianto

Det lyder måske ikke som det mest bæredygtige udgangspunkt i disse transportbevidste klimatider, men til gengæld smager det helt i gennem guddommeligt, og så prøver Pasta La Pasta at kompensere med emballage, der er biobrydeligt uden at gå på kompromis med den visuelle lækkerhedsfaktor.

Læs også: De 10 bedste gourmetrestauranter i København

Kokketeamet har – med Morten i spidsen – forsøgt at inddrage teknikker og viden fra Michelin-universet for at hæve den klassiske og simple, italienske pasta til nye luftlag.

Det resulterer bl.a. i små, takkede pastapuder kaldet ’plin’ med cremet parmesansauce og sort trøffel, samt ’fagottini’-miniature-pastapakker fyldt med rosmarinkrydret ’lardo’-svinefedt.

For ikke at nævne en bolognese, som du aldrig har fået den før.

Det langtidstilberedte oksekød toppes med dadeltomater dehydreret ved 65 grader i 5-6 timer for at opnå den perfekte karamelliseringsgrad. Naturligvis!

Foto: Kaspar Mørk Arianto

Store ambitioner og fair priser

”Pasta med Michelin-drys lyder fænomenalt, men er det så ikke også stjernedyrt?” tænker du måske.

Nej, faktisk ikke. Alle pastaretterne hos Pasta La Pasta ligger lige omkring en hundredelap.

Herudover kan du få en række små småretter kaldet ‘piccola’ i prislejet 30 til 55 kr.

Af dem kan især en sublim, lufttørret trøffelskinke i papirtynde skiver og de håndrullede, piemontesiske grissini-stænger med rosmarin varmt anbefales.

Forskellige slags ‘piccola’ fra Pasta La Pasta. Foto: Kaspar Mørk Arianto

Alt i alt virker det hele uhyre gennemtænkt og nøje velovervejet hos Pasta La Pasta.

Det er der ikke noget at sige til, for ambitionerne hedder kort og godt ’verdensherredømmet’.

Først tager de København, dernæst resten af Danmark og så vil de kigge ud over landets grænser.

Én ting er sikkert: Vi hepper på Pasta La Pasta hele vejen.

Hvad: Pasta La Pasta
Hvor: Ny Østergade 5, 1101 København K
Hvornår: Mandag til lørdag kl. 11-21. Lukket søndag.
Hvor meget: 100 kr. plus/minus for en hovedret
Hvordan: www.pastalapasta.com

80 designere i Axel Towers: FindersKeepers holder sprødt 3 dages julemarked

Skrevet af: Kaspar Mørk Arianto
Foto: Liv Kastrup Møller
Foto: Liv Kastrup Møller

Det populære designmarked FindersKeepers er kendt for at forbinde elskere af kreativt kunsthåndværk med inspirerende skabere og designere.

Nu vender de tilbage med en storstilet juleudgave.

Indtager Axel Towers med papirpynt og julestemning

I hele tre dage – fra fredag den 14. til og med søndag den 16. december – popper FindersKeepers op i Axel Towers’ kobberbeklædte, sodavandsdåseformede tårne lige over for Tivolis hovedindgang.

Her har de fået lov at overtage tre af de smukke, rå lokaler på 1. og 2. sal i det midterste tårn.

Indgangen til markedet vil blive festligt pyntet af papirkunstneren Emilie Stanton, som kan ses med sine produkter på billedet øverst i artiklen.

80 små designeriværksættere sælger ud

Intet mindre end 80 designere og kreative iværksættere vil have stande på markedet.

Det betyder, at du kan juleshoppe amok i unikke gaver indenfor genrer som keramik, planter, interiør, billedkunst, mode, smykker og andre fine sager.

Der er julegaveidéer til familiens store såvel som små, og med fokus på sidstnævnte er der værd at bemærke, at barnevogne også er velkomne.

Der er elevator fra gadeplan, hvis du har den firhjulede babytank med.

Billetter til markedet koster mellem 40 og 80 kr. alt efter, om du køber i forsalg eller i døren og om du vil shoppe en enkelt dag eller hele weekenden.

I boderne kan der som regel betales med MobilePay eller kolde kontanter.

NB! FindersKeepers havde tidligere meldt ud, at der ville være 120 designerboder på markedet. Det er blevet nedjusteret til 80 grundet pladsudfordringer efter artiklens udgivelse.

Hvad: FindersKeepers Christmas x Axel Towers 2018
Hvor: Axel Towers, Axel Torv 2, 1609 København V
Hvornår: Fredag d. 14/12 kl. 12-18, lørdag d. 15/12 kl. 11-17 og søndag d. 16/12 kl. 11-16
Hvor meget: Dagsbillet 40-50 kr. Weekendpas 70-80 kr.
Hvordan: Billetter via dette link.