Her finder du rå diamanter i københavn

Skrevet af: Redaktionen

Find den perfekte rå diamant i København. 

Rå diamanter er ikke det man hører mest om og er underspillet. Men de rå diamanter er små kunstværker som alle er unikke på hver deres facon. De er en flot kontrast til de klassiske fine, funklende og rene diamanter. De rå diamanter bærer dem selv. Midt i hjertet i København finder du Roughdiamonds.dk

De laver de smukkeste smykker med rå diamanter.

Små håndlavede kunstværker  

I deres butik bliver der lavet de smukke smykker lavet. Smykkerne er prydet med de unikke diamanter. De rå diamanter findes i mange forskellige farver lige fra orange til pink. Hos Roughdiamonds.dk er ingen diamanter ens.

Din ekspert indenfor rå diamanter 

Chefdesigner Maya Bjørnsten er ekspert indenfor diamanter. Hun rejser frem og tilbage til Antwerpen i Belgien for at udvælge de flotteste og mest karakteristiske rå diamanter man kan finde.

Diamanter handlet med Kimberly Processen 

Hos Roughdiamonds.dk er alle diamanterne handlet i overensstemmelse med Kimberly Processen. Derudover er deres rå diamantforhandler og medlem af Responsible Jewellery Council. De yder en ekstra indsats og har mere fokus på diamanthandel i harmoni med menneskerettigheder og miljømæssig praksis.

Få professionel hjælp 

De rå diamanter er opdelt i 12.000 forskellige kvaliteter, men det er kun 20 % af alle diamanter som er værdige til smykker. Hos Roughdiamonds.dk er det udelukkende fra disse partier de håndplukker diamanter til deres smykker. De går aldrig på kompromis, men lader sig altid forføre af skønheden og forelskelsen i de mest karakterfyldte rå diamanter.

Diamant køb i overensstemmelse med FN’s resolutioner.  

Roughdiamonds.dk køber deres diamanter i overensstemmelse med FN’s resolutioner. Det betyder at diamanterne ikke har være involveret i finansiering af konflikter. Dette garanterer sælgeren via personlig viden og/eller med skriftlige garantier fra leverandøren af diamanterne. Du kan derfor trygt og med god samvittighed købe din rå diamanter igennem Roughdiamonds.dk

Unikke smykker

De rå diamanter bliver brugt til at skabe de mest fantastiske og karakterfulde smykker. I det hemmelige værksted i hjertet af København bliver disse vidundere skabt af personalet der med stor erfaring kreerer disse skabninger. Smykkerne der bliver kreeret er ringe, armbånd, halskæder og smukke og unikke øreringe.

Rå diamanter i dansk design smykker 

Smykkerne er ikke de sædvanlige smykker som du ser i de normale smykkeforretninger. Ud over at de bliver lavet med de unikke rå diamanter er det danske design helt unikt. Materialet er 14 karat guld. Grunden til den bestemte karat er grundet styrke og holdbarhed. Det er med håb om at man beholder sine unikke smykker og lader dem gå i arv til den næste generation.  For Maya Bjørnsten er det en passion at skabe underspillede kunstværker, der passer til diamantens naturlige skønhed.