Annonce
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Drøn ud over rampen: Her kan du prøve vild cykel-svævebane

Af Camilla Lützhøft Stahlschmidt
I Klatreskoven kan du prøve en sjov cykelsvævebane. Foto: Carsten Bagge, PR
I Klatreskoven kan du prøve en sjov cykelsvævebane. Foto: Carsten Bagge, PR

Kan du også mærke cykelfeberen i København?

Lige om lidt kommer verdens største cykelløb til Danmark, og fredag 1. juli går det løs i hovedstadens gader, når enkeltstarten skydes i gang.

Hvis du også er ramt af cykelfeber og slet ikke kan få nok af cykelsport, har vi et sjovt tip til dig.

I Klatreskoven tæt på København kan du få en cykeltur ud over det sædvanlige, og vi tør godt love, at det kommer til at kilde i maven.

Modsat den cykeltur, som Tour de France-rytterne skal ud på, foregår denne ikke på asfalt, men derimod 12 meter oppe i luften.

Danmarks længste

Nu undrer du dig nok over, hvordan i alverden man kan cykle så højt oppe i luften.

Men der er altså tale om en cykeltur, som er alt andet end almindelig, og derfor er det heller ikke nødvendigt at træde i pedalerne.

På Klatreskovens cykelsvævebane, som er Danmarks længste af sin slags, sætter man sig op på en cykel og lader den trille ud over en rampen, hvorefter man suser gennem skoven og mærker vinden i håret og et sug i maven.

Du kan se cykelsvævebanen i videoen herunder.

I Klatreskoven findes en række klatrebaner, hvor man iført sele og hjelm kan balancere på sjove forhindringer og prøve kræfter med forskellige udfordringer.

Banerne har fire sværhedsgrader, og er man nybegynder, kan man starte på de grønne, inden man begiver sig videre til de blå.

Føler man sig mere modig, er det den røde og den sorte, man skal kaste sig ud i.

Cykelsvævebanen er en del af den sorte klatrebane, men man behøver ikke at gennemføre den svære bane for at prøve cykelsuset.

Det er nemlig muligt at kravle op til cyklen via en stige og en kort rebstige, og derved sniger man sig uden om alle udfordringerne.

Tag hele familien med

Du kan således sagtens tage hele familien med til Klareskoven, hvis I alle sammen trænger til frisk luft, en sjov oplevelse og en cykeltur ud over det sædvanlige.

Klatreskoven har i alt 102 forhindringer fordelt på stedets forskellige klatrebaner, og for de yngste og mest forsigtige deltagere er der udfordringer i to meters højde, mens de vildeste klatreture foregår i 17 meters højde.

Der er desuden mulighed for at prøve en særlig teambuilding-bane, hvis I er er en gruppe på minimum seks personer, lige som der kan rapelles og meget, meget mere.

Klatreskoven har udfordringer for både store og små. Foto: Carsten Bagge, PR

Alle Klatreskovens gæster anbefales at være iført tøj og sko, som man kan bevæge sig i, og resten af udstyret findes på stedet.

Foretrækker du at være iført handsker, når du klatrer, kan de medbringes hjemmefra eller købes på stedet.

Find vej til Klatreskoven

Man finder Klatreskoven på adressen Stadionvej 80 i Glostrup – blot en kort køretur fra København. Og der er masser af gratis parkeringspladser.

Kommer I med offentlig transport og har cyklen med i toget, er der blot en lille cykeltur fra stationen til Klatreskoven.

Der er mange gode grunde til at tage familien med til Klatreskoven i sommerferien. Foto: Carsten Bagge, PR

For 195 kroner får man adgang i tre timer til alle klatreaktiviteterne og den sjove cykelsvævebane i skoven.

Vil man kun prøve de grønne baner, som er de letteste og mest børnevenlige, kan man nøjes med at købe adgang til dem, og så er prisen 145 kroner per person.

Det er en god ide at booke tid online, da Klatreskoven er velbesøgt – især i skoleferierne, og der er desuden penge at spare i forhold til at betale ved indgangen.

Du kan læse mere om Klatreskoven og book tid lige her.

Hvad: Klatreskoven
Hvor: Stadionvej 80, Glostrup
Hvordan: BOOK HER

Del artikel

Andre læser også