MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedsbrevet.

Guide: Her kan du se EM på storskærm i København

Af Mathilde Mågård Hansen
Arkivfoto
Arkivfoto

Til sommer er der igen fodboldfest i København, da det danske herrelandshold i fodbold skal spille EM.

Find her en oversigt over udvalgte steder, hvor du kan se kampene.

Du finder både de større storskærmsarrangementer, men også mindre, hyggelige barer og restauranter, der alle har skruet helt op for fodboldstemningen.

God kamp!

OBS! Guiden opdateres løbende.

Arkivfoto

Fodboldfesten Islands Brygge – den officielle fest, der er arrangeret af TV2. Pladsen har plads til 8500 mennesker (først til mølle), og der er gratis adgang. Arrangørerne lover ikke blot at vise EM-fodbolden, men også at skabe en unik og samlende oplevelse for alle fremmødte gennem kreative tiltag og sjove indslag.

Lumskebuksen – Lumskebuksen på Østerbro formår altid at stable en formidabel fodboldfest på benene. I år er det dog kun DR’s kampe, der vises udenfor storskærm, mens du kan se de andre kampe indenfor.

Hafnia-Hallen – Hos Hafnia-Hallen i Sydvest viser de alle Danmarks kampe på storskærm på deres kunstgræsbane. Det er gratis at deltage, og der vil være øl, grillpølser og fællessang for alle fremmødte.

Pavillon Beer Garden – Hos Pavillon Beer Garden i Fælledparken kan du se alle EM kampe på storskærm. Her vises både Danmarks kampe samt alle andre kampe, og der fyres op for et brag af en EM-fest med bannere, pynt og rød-hvide farver. Kampene bliver ledsaget af lækker mad og kolde drikkevarer.

Dragør Havn – Torsdag d. 20. juni kan du se EM-kampen mellem Danmark og England på storskærm på Dragør Havn. Der vil være aktivitet på havnepladsen hele dagen, DJ der spiller op med alle de fodboldsange vi kender samt et bredt udvalg af lækre mad- og drikkevarer. Gratis adgang for alle og masser af siddepladser til hele familien.

Danmarks tre EM-kampe 2024:

Søndag d. 16. juni:
Slovenien – Danmark kl. 18

Torsdag d. 20. juni:
Danmark – England kl. 18

Tirsdag d. 25. juni:
Danmark – Serbien kl. 21

BaneGaarden – Københavns grønne oase åbner dørene for en sommerlig fodboldoplevelse under dette års Europamesterskab, hvor bolden sparkes rundt på kæmpe storskærme placeret rundt på BaneGaardens store arealer. Kampene bliver ledsaget af Happy Hour kl. 16-17, udendørs grill og åbne madboder med street food.

Restaurant Møntergade – Møntergade tænder storskærmen i deres nye Food Hall og serverer lækker mad og masser af gode drikkevarer før, under og efter kampene. Frist for tilmelding tre dage før kampen.

Enghave Plads – På Enghave Plads kan du se alle DR’s kampe. Det vil sige kampen d. 16. juni kl. 18 (pladsen åbner kl. 12) og d. 26. juni kl. 21 (pladsen åbner kl. 14).

Match Padel Studio – Hos Match Padel Studio på Amager vises alle EM’s kampe på deres 90″ storskærm. Der er plads til 200 mennesker og der sælges fadøl til 40 kr. samt sodavand, slik, chips og mad.

Halmtorvet 9 – Du kan også heppe på de danske drenge til fodboldfest på H9. Landsholdskampene vises på storskærm, og der kan reserveres bord på deres hjemmeside. Bemærk at der er aldersgrænse på 20+ i hverdagene og 21+ fredag og lørdag.

Reffen – Når Danmark møder Slovenien i deres første kamp ved EM kan du se den på storskærm på Reffen. Det kommer til at foregå indenfor i Werkstatt, og udenfor i Werskstatt Backyard vil der være flere små skærme. Der er gratis entré, masser af siddepladser og foregår efter først til mølle princippet. Der kan naturligvis købes lækker street food og kolde drikke til kampen.

Klampeborg Galopbane – Søndag den 16. juni viser Klampenborg Galopbane EM-kampen mod Slovenien på deres 59 kvm storskærm midt i Dyrehaven. Dørene åbner kl. 16, og der er gratis adgang.

Urban 13 – Du kan også se Danmarks EM-kampe i GARAGEN under Bispeengbuen. Kampene vises på storskærm indenfor på spille stedet. Man kan sikre sig plads ved at “købe” gratis billetter, men husk kun at “køb” hvis du er sikker på at komme. Der kan købes kolde øl og vand i baren og burger og fritter hos Pops Diner.

KU.BE – I stueetagen hos KU.BE viser de udvalgte TV-2 kampe på storskærm. Der er gratis adgang og i baren serveres der bl.a. øl fra To Øl. Der er plads til 75 mennesker, så man skal være hurtig hvis man vil til EM-fest i kulturhuset på Frederiksberg.

Sådan ser det ud, når fodboldglade Københavnere samles til storskærmsarrangement på Lumskebuksen. Foto: PR, Lumskebuksen

Kayak Bar – Hos Kayak Bar skrues der godt op for de rød-hvide farver, når de viser alle Danmarks kampe på to storskærme. Man kan ikke booke plads på forhånd, så sørg for at komme i god tid, hvis du vil være med til at heppe på landsholdet hos Kayak Bar. Kolde øl og cocktails kan naturligvis købes i baren.

Park Bio – På Østerbro kan du se EM på det store lærred i Park Bio. De viser seks kampe, og på hjemmesiden kan du se hvilke. Det er gratis at deltage, men der skal bookes pladser på forhånd. Hvis man fortryder, opfordrer biografen til at man afmelder sine pladser, så andre kan få plads. Der kan købes fadøl, sodavand, popcorn, chips og slik i biografens café.

Camping – Camping i Kødbyen viser alle kampe, og så kan du endda drikke kolde øl og spille minigolf til. Vil du gerne spille gratis minigolf, kræver det blot, at du tager en landsholdstrøje på fra det land, som du holder med på kampdagen. Det vil sige, at man ikke får gratis minigolf, hvis man har en trøje på fra et land, der ikke spiller på den pågældende dag.

PS Bar & Grill – Hos PS Bar & Grill kan du spise god mad, mens du ser kampen. På Østerbro sætter de storskærm op både inde og ude.

Bistro Central – Hos den altid festlige Bistro på Ny Østergade skrues der ekstra op for musikken, og de røde og hvide farver vil pynte terrassen, så man ikke er i tvivl om, at der er EM, og at der heppes på de danske drenge i Tyskland. Kør den ind med kolde fadøl eller prøv deres populære burger, når du bliver sulten.

Citizen Cocktail Bar – Når landsholdet spiller rulles storskærmen også ud hos Citizen Cocktail Bar. Der serveres kolde fadøl og cocktails, der er kælet ekstra meget for. De sørger endda også for sjove lege undervejs, hvor du kan vinde gode præmier. Der kan bookes plads for 55 kroner, og så får du en valgfri fadøl eller et glas bobler med i købet.

GORMs Ørestad – Hos GORMs laver de ualmindeligt lækre pizzaer, og når Danmark spiller EM kan du ovenikøbet nyde den italienske spise mens du ser kamp. I Ørestaden viser de Danmarks kampe på 3 storskærme – en udendørs på terrassen og to indendørs. Billetter koster 150 kr., og med i prisen får du en original GORMs pizza samt en øl, et glas vin eller en softdrink, som kan indløses mellem kl. 17-21.

Carl’s Pub – Se kampen hos Carl’s Pub i Carlsberg Byen, hvor du alligevel er omringet af øl. De viser alle kampe både inde og udenfor, og udover øl er der også hotdogs og burgere.

Del artikel

Andre læser også