Annonce
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Spis i dag

Ikke for sent: Her kan du stadig nyde fastelavnsboller

Af Mathilde Mågård Hansen
Croissant-semla fra Bageriet Brød. Foto Mathilde Mågård Hansen
Croissant-semla fra Bageriet Brød. Foto Mathilde Mågård Hansen

Nåede du ikke at sætte tænderne i en (eller to eller tre) af byens lækre fastelavnsboller, så er det ikke for sent.

Flere af byens bagere er nemlig ikke helt færdige med de søde sager – og det er vi heller ikke.

Find her vores tre gode bud på fastelavnsboller, der stadig lige kan nydes lidt endnu.

Foto Mathilde Mågård Hansen

Københavns Bageri

Hos Københavns Bageri kan du i år få to forskellige fastelavnsboller: en gammeldags og en wienerbrødsvariant med smag af kringle.

Ja, du læste rigtigt.

Smagene er nemlig de samme som i kringlen med masser af blommer og svesker samt en generøs mængde rom.

Grundet romsmagen er den nok mest for voksne.

Du finder også de to fastelavnsboller hos Alice på Amager og Benji på Nørrebro helt slutningen af februar.

Hvad: Kringle-fastelavnsbolle
Hvor: Københavns Bageri (Flaskehalsen 22, 1799 København V), Alice (Markmandsgade 1, 2300 København S) og Benji (Fælledvej 23, 2200 København N)

Foto PR

Cakenhagen

Som de ‘luksusdyr vi nu er, har vi efterhånden vænnet os til, at fastelavnsboller efterhånden er små mesterværker.

Og det må man sige, at de også er hos Tivolis konditori, Cakenhagen.

Fastelavnsbollerne er inspireret af Tivolis fine Harlekintern, og alle i kondditorholdet på Cakenhagen har i år fået lov til at lave deres egen fastelavnsbolle og smagssammensætning.

Det er der blevet seks delikate og meget forskellige boller ud af med smag af bl.a. Irish Coffee, Peach Melba og citrus.

Fastelavnsbollerne sælges indtil til 29. februar.

Hvad: Cakenhagen
Hvor: Vesterbrogade 1, 1620 København V

Bageriet Brød. Foto PR, Facebook

Bageriet Brød

Hos Bageriet Brød på Enghave Plads laver de to helt eminente fastelavnsboller.

En gammeldags med en gavmild portion vaniljecreme og intet mindre end en croissant-semla.

Brød har simpelthen delt en af deres lækre croissanter i to og fyldt den med mandelremonce og flødeskum.

Galt eller genialt – det ved vi ikke helt endnu. Men resultatet smager himmelsk!

Begge fastelavnsboller sælges indtil marts.

Hvad: Bageriet Brød
Hvor: Enghave Plads 7, 1670 København V

Bange for at misse nyt om Kbh? Meld dig til MigOgKbhs nyhedsbrev. Kommer hver torsdag. Vi lover, det er godt.
Altid nyheder på MigOgKbh Facebook. Lækre billeder på vores Instagram

Del artikel

Andre læser også