Annonce
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Københavns sjoveste adrenalin-kick: Vild klatrebane er åben hele efterårsferien

Af Camilla Lützhøft Stahlschmidt

Hvis du trænger til at prøve noget sjovt og anderledes sammen med familien i efterårsferien, er der god grund til at vende blikket mod Refshaleøen.

I B&W’s enorme, gamle skibsværft gemmer sig nemlig verdens højeste indendørs High Roping-bane – altså en klatrebane med udfordrende forhindringer undervejs.

Stedet hedder Urban Ranger Camp, og her er åbent hele efterårsferien, så man kan kigge forbi og få et ordentligt adrenalin-kick og masser af gode grin med dem, man holder af.

Foto: Urban Ranger Camp, PR

Hos Urban Ranger Camp kan man begive sig ud på en forhindringsbane fordelt på 4 tracks, som stiger i sværhedsgrad fra Track 1 til Track 4.

High Roping foregår 50 meter oppe under taget og byder på i alt 28 forskellige rebaktiviteter med fire afsluttende svævebaner, der udfordrer dig på såvel fysikken som det mentale.

Perfekt til familiehygge

Nu tænker du måske, at sådan en High Roping-tur oppe i højderne udelukkende er for veltrænede, voksne vovehalse, men sådan forholder det sig bestemt ikke.

Man behøver ikke at være i god form eller være en vovet vildbasse for at besøge Urban Ranger Camp.

Man skal blot være minimum 155 cm høj og veje max. 120 kg.

Det vil sige, at mange børn altså også sagtens kan være med, og Urban Ranger Camp er især et hit blandt teenagere.

Du kan derfor sagtens invitere familien med til en omgang High Roping, hvor I får prøvet grænser af og har det sjovt sammen.

Aktiv i ferien

Lige meget om I er en gruppe eller blot et par stykker, der prøver High Roping sammen på en af jeres fridage, får I en fed oplevelse, som I sent vil glemme.

I kan følge med i hinandens færden på banerne i højden og heppe, når mor, far, bror eller søster kaster sig ud i balanceprøvelser og ture på de sjove ziplines.

Foto: Urban Ranger Camp, PR

Vi tør godt love, at det kilder i maven, og der bliver noget at fortælle kammeraterne om, når ungerne vender tilbage til skolen efter ferien.

Urban Ranger Camp holder åbent året rundt i alt slags vejr, og det hele foregår indendøre, så I kan kaste jer ud i de sjove aktiviteter på såvel en grå regnvejrsdag som en solskinsdag.

Ledige tider i efterårsferien

Urban Ranger Camp er klar til at tage imod både store og små vovehalse i efterårsferien, og der er lige nu flere ledige.

Så hvis du og familien trænger til en skæg og anderledes oplevelse mellem efterårshygge og Halloween-sjov, må I hellere skynde jer at få booket tid til klatring, grin og udfordringer.

Husk også, at Urban Ranger Camp har et særligt torsdagstilbud, hvor man kan prøve Urban High Roping for kun 299 kroner.

Andre dage er prisen 399 kroner.

Læs mere om Urban Ranger Camp og book på urbanrangercamp.dk.

Hvad: Urban Ranger Camp
Hvor: Refshalevej 177, København K
Hvornår: Åbent alle dage i efterårsferien, se åbningstider her

Del artikel

Andre læser også