MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Isjagt, franske pandekager og naturfestival: Her skal du bruge den solrige weekend

Af Mathilde Mågård Hansen
Foto Malthe Folke Ivarsson
Foto Malthe Folke Ivarsson

Vejrudsigten ser fremragende ud, så det er bare med at komme ud og bruge byen i weekenden.

Vi har samlet vores allerbedste tips lige her.

God weekend!


Amager
Arkivfoto

Isjagt med Frisko

Tag på isjagt med Frisko søndag d. 20. juni fra kl. 11-15, og få nogle timer til at gå på opdagelse i naturen.

I samarbejde med Friluftsrådet har Frisko nemlig udvalgt stier rundt i landet, hvor man kan gå på isjagt.

SMS Frisko til 1220 og få kortet over stierne direkte på din mobil, så ved du nøjagtig hvor du skal lede.

Det er gratis at deltage.

Alle der finder de gemte is i naturen, får selvfølgelig en gratis is fra Frisko (dog maks 2.000 stk. til rådighed).

Tag dem du holder af, under armen og kom med ud i naturen.


Foto PR

Spis franske pandekager på La Galette

Yves Le Lay fra den anmelderroste restaurant, à terre, gæster den bretonske pandekagerestaurant. La Galette, i det københavnske latinerkvarter søndag fra kl. 17.

Med en bretonsk far, har Yves sine rødder plantet i regionen der er kendt for sine boghvedepandekager. Restaurant har i årtier serveret denne specialitet i baghuset på Larsbjørnstræde.

Yves vender dermed tilbage til sine rødder, men også til et sted hvor han i perioder arbejdede, mens han gik på kokkeskole.

Denne søndag vil Yves kreere 3 galettes til lejligheden: En vegetarisk med bretonske artiskokker og sommertrøffel. Én med brisler, ærter og morkler. Og en dansk som hylder rødgrød med fløde!

De salte pandekager koster 120 kr stykket, den søde vil koste 90 eller alle 3 for 300 kr.

Læs mere om eventet på Facebook her


Foto Malthe Folke Ivarsson

Bloom under the Oak

Den 18.-20. juni skydes den danske festivalsommer i gang, når Bloom Under the Oak omdanner Søndermarken til en festivalplads for natur og videnskab med talks, kunst og koncerter under åben himmel.

På programmet er blandt andet højdepunkter som DNA-forsker Eske Willerslev, den Cisternerne-aktuelle kunstner Tomás Saraceno og live-koncerter med GENTS, Blaue Blume, Svaneborg Kardyb og Ydegirl, der netop er tilføjet festivalens musikprogram.

Bloom Under the Oak har fri entré.

Læs mere og se det fulde program her.


Loppemarked på Nørrebro

Det store loppemarked på Ravnsborggade og Ryesgade vender endelig tilbage.

De starter kl. 10.00 og slutter kl. 16.00, hvor hele gaden bliver forvandlet til et stort loppemarked.

Mange af gadens butikker og restauratører udvider forretningen til fortorvet, så der kommer ægte markedsstemning.

Ølbryggerne fra Nørrebro Bryghus byder i øvrigt på gratis øl i døren til bryggeriet på Ryesgade 3.

Alle der har lyst til at udstille er velkomne, og man skal ikke booke stadeplads inden.


Foto PR

Studentermiddage på Hot Pot Republic

Bliver du student i år?

Først og fremmest – stort tillykke med det! Og dernæst skal der naturligvis lyde en kæmpe skål.

Tag venner eller familie med til middag på Hot Pot Republic, der indtil d. 4. juli giver en gratis flaske bobler til alle nyudsprungne studenter med flotte studenterhuer.

Hot Pot er virkelig et koncept for alle, og så er det muligvis den mest sociale form for spisning.

Her sidder man nemlig sammen og laver egentlig sin egen mad ved at koge forskellige ingredienser i den pot, som står midt på bordet.

Læs meget mere om studentermiddagene her.


Foto Bobo Food Studio Facebook

Lækker musik og gode drinks hos Bobo Food Studio

Det er to af landets mest velrenommerede kunstnere, der besøger den nyåbnede bar og restaurant, Bobo Food Studio på Bremerholm 6 fredag aften.

Duoen T.O.M. & Trentemøller går denne aften bag DJ-pulten og spiller indie og dreampop, mens gæsterne kan nyde stemningen og smage på barens drinks, cocktails, vine, snacks og fingerfood – samt vælge frit fra restaurantens menukort, der bl.a. byder på friskfanget fisk tilberedt over åben ild, hummerravioli, skaldyrsservering, østers, daikon cannelloni og meget mere.

Bobo Food Studio er netop åbnet i de smukke lokaler i Bremerholm 6, og er personificeret ved kokken Boris Buono, der har en fortid hos Noma, Formel B, Krogs Fiskerestaurant og Bottega Trattoria.

Han faldt dog pladask for Ibiza for få år siden, og driver nu samtidig med restauranten og baren i København et af Ibizas mest roste spisteder, Ibiza Food Studio.