MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedsbrevet.

Her tager kaptajnen altid imod: Danmarks bedste fly tager dig med til Danmarks bedste hotel

Af André Bentsen
Det er en pakkeløsning til ren idyl, du lige nu kan få til særpris hos Alstravel. Direkte fra København til promenaden og Danmarks bedste hotel i Sønderborg. Foto: PR
Det er en pakkeløsning til ren idyl, du lige nu kan få til særpris hos Alstravel. Direkte fra København til promenaden og Danmarks bedste hotel i Sønderborg. Foto: PR

Det tager kortere tid at rejse fra København til Danmarks bedste luksushotel 2023, end det gør at cykle rundt om søerne en hverdagseftermiddag i hovedstaden. I hvert fald hvis man flyver med Danmarks bedste indenrigsflyselskab 2023, Alsie Express, til Sønderborg.

Med ALSTRAVEL.dk får du dobbelt op på Danmarks “bedste” og kommer på vingerne med et flyselskab med lokalkendskab, der bringer dig på rekordtid direkte fra den pulserende hovedstad til ren idyl i Danmarks forhave, Als.

Ja, faktisk får du både landets bedste hotel og fly for kun 1.298 kroner pr. person.

“Det er blevet populært at tage turen til Sønderborg efter vi har lavet vores pakker, hvor du får rabat på både hotelophold og flyvetur,” fortæller Morten Servais, CCO.

Hotel Alsik blev sidste år kåret til det bedste hotel i Danmark. Foto: PR

Han tilføjer, at der er flere og flere, som tager smutturen op og ned i stedet for at hive lang tid ud af kalenderen til transport mellem landsdelene.

“En af grundene er selvfølgelig, at vi har gjort det nemt. Turen tager kun 35 minutter, så man kan opleve Jesper Kochs anmelderroste restaurant en aften på Hotel Alsik, eller nyde det som et weekendophold, så man får et luksuriøst afbræk fra hverdagen”, fortsætter Morten Servais.

“Det har tidligere været svært for københavnerne at få øje på Sønderborgs mange fortrin, men ved at sammensætte en pakke, der gør det nemt og billigt at komme til og fra, der kan konkurrere med de bedste destinationer i Europa, har vi ændret opfattelsen og mulighederne lidt,” siger Morten og tilføjer:

Du rejser med de ikoniske sorte fly, der sidste år blev kåret til Danmarks bedste indenrigsfly. Foto: PR

“Sønderborg har fået en flot makeover de sidste år, især havnefronten er nyrenoveret og smuk. De lokale bruger deres omgivelser og de besøgende nyder den sønderjyske gæstfrihed og hygge i gågaderne med de små huse og forretninger.”

Fantastisk udsigt

Hotel Alsik er kendetegnet ved et smagfuldt nordisk design, og naturlige materialer er en del af den berømte arkitekt Frank Gehrys masterplan for Sønderborgs havnefront.

Der er godt nok ikke samme udsigt fra hotellet, som fra det flotte sortmalede fly, der bringer dig hen over det danske landskab, men fra de stilfulde og topmoderne værelser er der en fantastisk smuk udsigt over Sønderborg by og  et  af de smukkeste fjordlandskaber i landet.

Havnepromenaden har fået en smuk makeover. Foto: PR

“Køber man vores pakketilbud og overnatter på Danmarks bedste luksushotel 2023, er alt inden for gåafstand. Det er en helt anden rejse, end mange måske er vant til på en getaway eller “kæreste weekend”. “Prikken over i’et er rejsen med Danmarks bedste indenrigsfly 2023,” forklarer Morten Servais.

Der er den gode oplevelse, der giver luft under vingerne, fra det øjeblik, du går ombord i København.

“Det er som i de gode gamle dage. Kaptajnen står selv og siger velkommen ombord, og der serveres lokale drikkevarer og snacks ombord,” lover Morten med et glimt i øjet.

Den gode tur til den endnu bedre by kan lige nu købes med både fly og hotel for kun 1.298 kroner pr. person.

ALSTRAVEL.DK tilbyder pakkerejser til Syd- og Sønderjylland.

Rejs med fly direkte fra København på bare 35 minutter og oplev et hjørne af Danmark med hoteller, kultur, kulinariske indtryk og oplevelser i verdensklasse

Del artikel

Andre læser også