ANNONCE
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Himmelsk pasta og charcuteri: Ny ærkeitaliensk restaurant er åbnet i Indre By

Af Mathilde Mågård Hansen
Foto Mathilde Mågård Hansen
Foto Mathilde Mågård Hansen

Kender du den italienske region, Emilia-Romagna?

Nej? Måske?

Så er du helt sikkert ikke den eneste.

Regionen i det Nordlige Italien er primært kendt for den legendariske parmesanost, Parmigiano-Reggiano, men nu kan du altså også lære andre kulinariske aspekter af regionen at kende, for i Indre By er der åbnet en lille ny restaurant, der kun laver mad fra netop det område.

Foto Mathilde Mågård Hansen

Blev forelsket i Danmark

Bag den nye restaurant står det italienske par, Stefano Baravelli og Noemi Sulas, der flyttede til København med drømmen om deres egen restaurant.

Det blev hurtigt en realitet, og i marts kunne de åbne Boutique Emilia på Frederiksholms Kanal – opkaldt efter Emilia-Romagna, hvor de begge er opvokset.

Fokus er frisk og hjemmelavet pasta efter klassiske, italienske opskrifter – præcis som Noemis bedstemor lærte hende at lave dem.

Hun har lavet frisk pasta de sidste fem år, så man kan vist godt sige, det er hende, som er pasta-dronningen.

Saucerne er det derimod Stefano, som står for, og de bliver skam også lavet fra bunden.

Det hele serverer de i den lille kælderestaurant tæt ved Gammel Strand med kun 4-5 borde.

Foto Mathilde Mågård Hansen

Dagens pasta

Hos Boutique Emilia er det ikke verdens største menu, du finder, men her er altid en håndfuld forskellige pastaretter at vælge imellem.

Det tæller bl.a. ravioli, tortellini, lasagne og tagliatelle, og så er der ofte et par tavleretter hver dag.

Retterne bliver lavet både med og uden kød, så alle kan være med, og menuen bliver typisk skiftet hver anden uge.

Og kom endelig hver anden uge, hvis du kan!

Foto Mathilde Mågård Hansen

For den friske pasta smager altså fuldstændig himmelsk, og det er tydeligt hvor meget kærlighed, tid og ordentlige råvarer, der er lagt i hver eneste tortellini.

Pastaretterne koster fra 130 kr., og så kan du også vælge en tasting menu med charcuteri, tre pastaretter og dessert for 350 kr.

Hvad: Boutique Emilia
Hvor: Frederiksholms Kanal 4, 1220 København K
Hvornår: Aftenåbent onsdag til søndag (fredag-søndag også til frokost)
Hvor meget: Hovedretter fra 130 kr.
Hvordan: Læs mere og book bord her

Del artikel