MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedsbrevet.

Historie på 4 hjul: Classic Car House får hele familien til at skifte gear

Af André Bentsen
Du får motorolie i blodet, hvis du bruger en dag på Classic Car House, hvor de også har et helt Le Mans bilhotel. Foto: CCH
Du får motorolie i blodet, hvis du bruger en dag på Classic Car House, hvor de også har et helt Le Mans bilhotel. Foto: CCH

Du behøver hverken at have olie i blodet eller få benzin på fingrene for at få den perfekte dag på Classic Car House, men vi tør godt garantere, at familien kommer til at skifte gear, når de ser de 300 klassiske drømmebiler på godset i Lyngby.

Classic Car House er nemlig et genialt bud på en anderledes sommerferiedag, hvor du både kan gå på bil-skattejagt, opleve det historiske veteranbiltræf og komme under huden på ikoniske Le Mans.

Og meget, meget mere!

Okay, måske har du ikke på forhånd olie i blodet, når du ruller ind ad indkørslen, men din indre motor er med garanti velsmurt, når du går ud af det autentiske automobilværksted anno 1936.

“Vi har slået dørene op til et nyt, passioneret oplevelsesunivers og samlingspunkt for alle. Et nyt bilmuseum, bilhotel, bilhandel, bilværksted, egen restaurant samt møde- og eventfaciliteter ” fortæller Casper Santin fra Classic Car House.

300 historiske biler

Her udvikler de unikke udstillinger sig altid, men én ting, der aldrig ændrer sig, er muligheden for at udforske mindst 300 klassiske biler – både på egen nysgerrige hånd og ved at deltage i de engagerende, guidede rundvisninger.

Når du ruller ind på det gamle gods rammes du hurtigt af historiens vingesus. Foto: CCH

Biler for børn

Er du selv en af dem, der har taget ungerne med, kan de se frem til både havespil og en lærerig trafiklegeplads.

“Du kan også besøge Børnenes Værksted med LEGO, børnebio og meget mere for at holde de små underholdt. I sommerferien åbner vi også en helt ny udendørs trafiklegeplads, så der er fart over feltet for de små besøgende.” lover Sara Ernst Kalkerup, Guest Experience Manager fra Classic Car House.

Uanset hvor mange hestekræfter du slipper løs mellem de historiske og smukke biler, så duer helten ikke uden mad og drikke.

Heldigvis er der lækker udeservering på en kæmpe terrasse, hvor du kan nyde lækre måltider og få en frokost eller middag og forfriskning, alt imens du sluger alle dagens mange indtryk.

Hos Willys er der masser af lækre tilbud, du kan nyde på den solramte terrasse. Foto: CCH

Vild historie

Hvis du for et kort øjeblik sætter bilen i bakgear, anbefaler vi, at du nyder stedets historie. Det er nemlig ikke længe siden, at Classic Car House var et nedslidt landbrugsmuseum og en landbrugsskole.

Kom til biltræf hver torsdag

Fra 17 til 20 kan du hver torsdag opleve den ene historiske bil efter den anden trille ind til en fælles udstilling, når haven omdannes hos Classic Car House.
Træffet er både åbent og gratis for alle, og du kan skylle de mange indtryk ned med kolde fadøl og mad fra foodtrucks.

Hver aften bliver showets mest spektakulære klassiske bil kåret til stor begejstring fra både deltagere og tilskuere.

Den gamle skole står i skærende kontrast til den splinternye udstilling, som på en lærerig og interessant måde udforsker de historiske rødder, der i dag lokker gæster til fra hele Sjælland.

Der er både biler for feinsmækkere og fartdjævle. Foto: CCH

Her kan du nemlig følge historien helt fra 1867, hvor staten åbnede skolen, til i dag, hvor glæden ved et unikt bilunivers imponerer alle, der træder ind over gårdspladsen.

Ja, faktisk så meget, at et godt tip her fra MigogKbh er, at du sætter det meste af dagen af og parkerer travlheden hjemme i hovedstaden, så du rigtigt kan gå på opdagelse.

“Der er masser at se, røre ved og prøve af.”

Willys Bistro & Diner

Her serveres der bistro & diner klassikere til både frokost og aften i stemningsfulde og afslappede omgivelser i Lyngby.

Udover et smagfuldt og nøje udvalgt menukort, har Willys Bistro & Diner også en stor terrasse til udeservering med udsigt til parken.

Willys Bistro & Diner er beliggende ved det nye Classic Car House i Kgs. Lyngby.

Del artikel

Andre læser også