Annonce
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Hjælp! Min kæreste har fødselsdag

Af Annoncør

Åh nej, du kender med garanti denne nærmest ængstelige følelse. Det er blevet den tid på året igen. Det er blevet din kærestes fødselsdag og du vil selvfølgelig gerne imponere hende. Dog kan det være svært at vide præcis, hvad den rigtige gave vil være. Måske har hun lavet en ønskeliste, men du vil gerne give hende noget specielt og overraskende.

Annoncørbetalt indhold leveret af: Huuray A/S

En oplevelser til jer, familien eller veninderne 

Oplevelser er dét, vi husker, når vi tænker tilbage på de ting vi har lavet her i livet. Vi husker de små øjeblikket, som vi har fået i selskab med venner, familie eller kæresten. Denne følelse kan du nemt give din kæreste ved at forære hende et skattefrit gavekort i fødselsdagsgave. Vælg noget, som I enten kan lave sammen bare jer to eller med resten af familien. Du må gerne tænke lidt kreativt og vælge noget, som du ved, hun vil blive en smule udfordret af.

Romantik i hjemmet

Hvis din kæreste sætter pris på nærvær og god mad, så er dette den perfekte gave til hende. Planlæg en romantisk aften i hjemmet til din kæreste, hvor hun er 100% i fokus. Giv hende et glas vin og sæt hende til at slappe af i sofaen, mens du kokkererer i timevis og kæler for de små detaljer. Hvis I i stedet vil bruge aften sammen, kan du snyde lidt og bestille mad fra jeres favorit restaurant. 

Prøv noget nyt!

Hvis du gerne vil give din kæreste en lidt anderledes gave, så kan du sende hende afsted på et kursus. Det kan enten være et kursus, som hun tager selv ellet ét, som I kan tage sammen. Tænk gerne lidt ud af boksen, så I begge bliver udfordret med f.eks. dans eller madlavning – måske finder I en helt ny hobby.

Smuk fra inderst til yderst

Hvis din kæreste virkelig skal føle sig smuk fra inderst til yderst, så skal du igang med lidt lingeri. Det kan være lidt af en jungle som mand at bevæge sig ud i, men undersøg gerne forinden, hvilke farver og materialer, hun normalt bruger. Giv hende et sæt, som hun vil føle sig smuk i både til hverdag og fest.

Guld, sølv eller bronze?

Måske vil din kæreste hellere pynte sig udadtil? De fleste kvinder elsker et flot smykke, og du går derfor aldrig galt i byen ved at vælge dette som gaven. Hvis du vil gøre det en smule mere personligt, så kan du indgravere en personlig hilsen eller dine initiatialer på smykket. Vælg altid stærke og holdbare materialer, når du giver et smykke, så hun kan bruge det i lang tid fremover.

 

Del artikel

Andre læser også