MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedsbrevet.

Hjælp til at finde vej i boligjunglen

Af Annoncør

Let’s face it: Boligmarkedet er en jungle. Selvom du bruger timer på research, er tilmeldt alle mulige services og beskedtjenester og altid har radaren ude er det svært at finde en bolig. Særligt i de større byer skal du være hurtig ved havelågen, hvis det skal lykkes at finde noget, der passer til både dit behov og din pengepung. For ikke at tale om god beliggenhed, og at du kan se dig selv bo der i mange år fremover.

Annoncørbetalt indhold leveret af: Din Rådgivning 

En hurtig beslutning er udfordrende

Og det med at sige ja-tak nærmest inden første fremvisning kan være svært. Som regel er der mange interesserede, og der er brug for, at du træffer en lynhurtig beslutning. Du vil nemlig selvfølgelig være sikker på at forblive forrest i køberkøen, og at boligen ikke går din næse forbi.

Måske du har prøvet det, at mens du lige tjekkede af med din bank en ekstra gang, eller mens I undersøgte børneinstitutionerne i kvarteret, så kom der en træls besked om, at boligen var afsat til anden side. Eller endnu værre har du måske erfaret at købe for hurtigt, så du faktisk købte katten i sækken og dermed havnede i en situation med at betale overpris for et sminket lig.

Boligkøb kan være sjovt

Best case scenario er dit boligkøb en spændende og positiv erfaring, hvor du har en god dialog med sælger og samtidigt får landet din drømmebolig. Du forbedrer din chance for en god proces og det rette valg betydeligt, hvis du samarbejder med en købermægler.

Med en købermægler træffer du en informeret beslutning og sover roligt hele vejen gennem dit boligkøb. Hvor den traditionelle mægler står for salget af boligen, er en købermægler nemlig 100% på din side. Dvs. at vedkommende ikke prøver at overtale dig til et køb men i stedet sørger for, at der ikke er nogen skjulte detaljer i forbindelse med det juridiske angående salget.

Betal dig fra kedeligt og indviklet papirarbejde

En boligmægler tilbyder at gennemgå al formalia, og alt efter dit behov kan det faktisk fås for en rimelig pris. Typisk kan du vælge alt fra den lille pakke med blot  tinglysning og skøde op til detaljeret gennemgang af ALLE dokumenter.

Sammenlignet med hvad du betaler for din bolig, er udgiften til en købermægler givet godt ud, fordi det sikrer dig en god og sikker proces. Hvor du selv kan bruge energien på det sjove med at træffe et kvalificeret valg og forestille dig fremtiden i din kommende bolig. 

Del artikel

Andre læser også