Annonce
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Højeste sølvpriser i Danmark

Af Redaktionen

Det er ikke kun guld der handles med i en guldhandler, så hvis du ligger inde med en masse sølv, som du aldrig rigtigt får den glæde af, som du havde forventet, så kan du med fordel tage forbi din guldhandler og gøre en god handel.

Annoncørbetalt indhold leveret af NordiskGuld.dk

Du kan sagtens sælge dit sølvtøj og smykker af sølv hos din guldhandler

Ligesom det er med guld, så vil vi også gerne have noget for vores sølv hvis vi skal sælge det. Sølvpriser er lige nu på sit højeste og har alene det sidste års tid steget så meget i pris at det efterhånden begynder at kunne betale sig, at sælge ud fra smykkeskrinet og den store kommode med arvestykkerne.

Mange har sølv i hjemmet af den ene eller den anden årsag. Det kan være at der er smykker som du selv har fået og købt igennem årene, men det kan også være at du ligger inde med det fine sølvtøj som du arvede fra oldemor. Der er ikke mange der i dag gider at stå med sølvtøjet i det daglige, for det kræver en del pudsning at holde sølvtøj fint.

Tjek let hvad dit sølv er værd online

Det kan derfor være helt oplagt at se på et eventuelt salg. Det der som oftest afgør om man ønsker at sælge, er hvis der kan gives en ordentlig pris og det kan være individuelt, hvad forventningerne munder ud i. Du kan derfor selv gå online og tjekke prisen på dit sølv ud.

Hvis der er tale om sølvtøj der har et eftertragtet design eller er af et dyrt mærke, så kan det hurtigt afgøre om det kan betale sig for dig at sælge det til din guldhandler. Det er nemlig oftest sådan at den sølvpris du kan få ikke kan hamle op med både sølvet og mærket i sin helhed. Du kan altid få vurderet dine ting hos din guldhandler, hvis du er i tvivl.

Del artikel

Andre læser også