ANNONCE
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Hold dig i form udenom motionscentret

Af Redaktionen

Der er godt nok mange, som har stor glæde af at melde sig ind i et motionscenter og komme der nogle gange om ugen. Det kan nemlig virke som en god motivation, at der er andre omkring en, og at der allerede findes udstyr at bruge af.

Desværre er det bare ikke noget, der fungerer for alle.

Hvis du hellere vil motionere på egen hånd og selv stå for det hele, så er der naturligvis også masser af muligheder for at gøre det. Nogle af dem kan du læse om her.

Crossfit

Denne motionsform er meget populær, for det er nemlig en god måde at ramme mange muskelgrupper på, og så er det meget let med det rette crossfitudstyr.

Nogen tror måske, at det er noget, som er nemmest at gøre i et motionscenter, netop fordi de ikke har det rette grej, men det koster faktisk ikke alverden, hvis du hellere vil træne derhjemme og slippe for at betale for et medlemskab. Find crossfitudstyr til hjemmetræningen her.

Løbetræning

Hvis det snarere er ideen om at træne indendørs, der får dig til at gå i en stor bue uden om motionscentret, så er der også flere muligheder for at træne ude. Det kan du for eksempel ved at løbe.

Du skal godt nok være en smule opmærksom på vejret, men en stor del af året, kan du sagtens løbe udenfor. Hvis det i en periode bliver lidt for koldt, kan du altid rykke indenfor på et løbebånd i nogen tid.

Yoga

Det er ikke alle, der nyder at få pulsen op, når de træner. Hvis det er noget, du kan nikke genkendende til, så skulle du måske prøve yoga.

Hvis du bare køber en yogamåtte, så er du godt på vej, og så findes der masser af instruktionsvideoer på internettet, som du kan følge i hvert fald til en start.

Del artikel