Annonce
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedsbrevet.

Hold en hyggelig nytårsaften på hotel i Jylland

Af Jakob

Leder du efter et sted med idyl, ro og velvære til at holde din nytårsaften? Så finder du ikke et bedre sted end Hotel Amerika i Jylland

Annoncørbetalt indhold leveret af Hotel Amerika

På Hotel Amerika vil du mærke en helt igennem hyggelig stemning – ude såvel som inde. Hotellet er beliggende i naturskønne omgivelser, som er et besøg værd, uanset hvilket tidspunkt på året, du besøger stedet. Helt konkret er hotellet placeret midt i den gamle bøgeskov i Hobro, og kun en gåtur på den smalle vej gennem skoven møder du Danmarks smukkeste fjord: Mariager Fjord. 

Allerede fra du træder ind af døren på hotellet, vil du i foyeren blive mødt af en gennemført rokokostil, som følger dig hele vejen ind på dit værelse. Som i øvrigt er store, rummelige og helt og aldeles hyggelige. 

Hotel Amerika er det rette sted for dig, hvis du ønsker et dejligt nytårsophold på hotel i Jylland.  

Nytårsophold med femretters menu og overnatning

I år tilbyder Hotel Amerika deres gæster to forskellige nytårsophold: Et ophold med én overnatning og et ophold med to overnatninger. Ønsker du et nytårsophold med to overnatninger, så får du lov at ankomme til hotellet allerede d. 30. december 2021, så du får mulighed for at nyde hotellets omgivelser en smule mere. 

Programmet for nytårsopholdet er allerede sammensat af Hotel Amerika. Det eneste, du skal gøre er at ankomme og følge programmet, som er planlagt af det nydelige personale hos Hotel Amerika.

Programmet inkluderer bl.a. Dronningens nytårstale, østers, champagne, en fremragende femretters menu og et festfyrværkeri til at slutte aftenen af med. Derudover får du overnatning på et af hotellets hyggelige og rummelige værelser, samt en stor morgenbuffet. 

Vælger du opholdet med to overnatninger får du også en treretters menu samme aften, som du ankommer d. 30. december 2021.

Skønne omgivelser, der inviterer til ro og fordybelse

Under dit besøg på Hotel Amerika, så skal du ikke snyde dig selv for at gå en tur i de omkringliggende omgivelser, som virkelig er et syn værd på alle tidspunkter af året. 

Tager du turen fra foyeren og udenfor døren vil du med det samme blive mødt af et netværk af stier og vandreruter, der giver dig adgang til det skovdækkede bakkelandskab. Her vil du også møde en masse vandløb, gamle egekrat og flere udsigtspunkter over Mariager Fjord. Er du heldig vil du også møde skovkvæg, der græsser mellem de høje egetræer. 

Det er et dragende, sært beroligende og imponerende sted, der giver et velfortjent afbræk fra hverdagens stress og jag. 

Nytårsopholdet med en enkelt overnatning koster 2.299,- pr. person og opholdet med to overnatninger koster 3.195,- pr. person.

Del artikel

Andre læser også