MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedsbrevet.

Hold jeres guldbryllup med masser af skøn guldpynt

Af Annoncør

Et bryllup er så super romantisk, at man har svært ved ikke at komme til at fælde en tåre, når man står der og ser brudeparret i kirken, hvor bruden er klædt i det smukkeste hvide silke outfit og gommen har sin sorte smoking på med en blomst i knaphullet, der matcher brudens brudebuket. Dagen er helt særlig og det er noget, der ofte står printet ind i brudeparrets hukommelse som en helt unik oplevelse. Det er dagen, hvor man forbinder sig med et andet menneske i medgang og modgang og det er både smukt og udfordrende.

50 års ægteskab fortjener en fest

Når man så oplever, at denne dag er blevet realiseret og der “pludselig” er gået 50 år med den samme partner, husker man sikkert tilbage på denne skønne og helt unikke bryllupsdag med stor glæde, og da har man lyst til at fejre de 50 år sammen med et brag af en fest. Halvtreds er virkelig mange år og dette fortjener den mest festlige fejring, der kan være. Her ser vi nærmere på, hvordan I kan fejre jeres guldbryllup med bravour! 

Hold en guldfest med masser af guldpynt

Pynt skal der til, når man skal fejre en stor begivenhed, som et guldbryllup er. Det kræver en masse planlægning at få guldbryllupsfesten op at stå og her kan man hente masser af inspiration og hjælp hos et firma, der tilbyder en stor andel af guldfesten ved at have pynt til bordet. Se nærmere på websiden CTI party og bliv inspireret af al den flotte pynt i guldfarve, der findes. Det kan være servietter med hjerter på, nogle små vielsesringe, der er forbundet, som man kan lægge på tallerkenen eller på bordet som et tegn på brylluppets vielsesringe og kærligheden mellem parret. 

Pynt med flotte balloner 

Der er ikke noget så festligt som balloner til en fejring af guldbrylluppet. Her kan I pynte op med dem i haven, over bordet eller ved indgangen til indkørslen, så alle gæsterne kommer i den helt rigtige feststemning. Det kan give et flot festlook med balloner i guldfarve og henlede tankerne på guldbryllupsparret. Det er i sandhed en stor festdag og her kan alle gæsterne også få et flot bordkort med deres navn på, som de senere kan tage med hjem som et minde om dagen. Selve fejringen er op til guldparret og her kan der være alt fra æresport til sang og musik samt stor fest om aftenen. Det er kun fantasien, der sætter grænserne. 

Del artikel

Andre læser også