Lækker mad og festlig stemning: Hold nytårsmiddagen hos Kødbyen-klassiker
Inden længe skal vi igen fejre årets sidste aften, og det kræver (naturligvis) den helt rette lokation og en fabelagtig menu.
MigogKbh tog en smule forskud på glæderne og testede nytårsmiddagen på Paté Paté, der altid er garanti for god mad og festlig stemning lige midt i Kødbyen.
Og deres nytårsmiddag er bestemt ingen undtagelse.
En aften med det hele
Slip for indkøb, madlavning, oppyntning, oprydning (og det som er værre) og hold i stedet nytårsmiddagen på en af byens mange fremragende restauranter.
Vi har tyvstartet en smule og allerede lagt vejen forbi for at smage på sagerne hos én af Kødbyens absolutte favoritter – Paté Paté.
Hos Paté Paté er stemningen altid god, men på den måde, hvor man stadig kan have en hyggelig samtale med sine medspisere. Ikke for meget men heller ikke for lidt.
Menuen derimod – den har fået fuld gas.
Glæd dig til blandt andet blinis med Caviar, sprødt kyllingeskind med foie gras crème, confiteret hummerhale, farseret vagtel med Karl Johan-svampe, klassisk Tournedos Rossini med Pommes Anna og en overdådig chokoladedessert.
Kort sagt – alle de luksuriøse og lækre råvarer, som man gerne vil runde året af på og som bestemt er en nytårsmiddag værdig.
Tilføj hertil en håndfuld saftige vine fra både Europa samt en enkelt oversøisk, og så skal det nok blive en god aften.
Vi var meget glade, meget mætte og en lille smule ’tipsy’, da vi forlod restauranten, og hånden på hjertet kunne vi ikke have ønsket noget anderledes.
Som de andre år begynder nytårsmiddagen på Paté Paté kl. 18.30 og slutter af kl. 23, så du kan nå videre og “skyde” året ind med venner eller familie.
Hele herligheden koster 1595 kr. pr person for både mad og vinmenu (inkl. billetgebyr) og kan bookes lige her.
Se den fulde menu her:
Snack servering
Blinis med Caviar
Grillet kålskud med gæremulsion
Sprødt kyllingeskind med foie gras crème
Andre Jacquart 1er Cru Brut Experience NV – Champagne, France
Fiske servering
Terrin af helleflynder med kefir og fermenteret hvidløg
GG Wisselbrunnen Riesling, Kaufmann – Rheingau, Germany 2016
Confiteret hummerhale med karry, stegt blomkål og spinatpurésauce på hummersmør og soya
Albarino, La Marimorena, Casa Rojo – Rias Baixas, Spain 2020
Fjerkræ servering
Farseret vagtel med Karl Johan-svampe, Pommes Allumette og morkelsauce
Pinot Noir Reserve, Juris – Burgenland, Austria 2016
Okse servering
Tournedos Rossini med Pommes Anna
Timbervine Syrah, Radio Coteau – California, USA 2013
Dessert
Chokoladeskal fra Mark Herman fyldt med æble og citron/timianpuré, kondenseret karamel, havrecrumble og vaniljeis
Mas Amiel, Maury Vintage Blanc 2017
Hvad: Nytårsmiddag hos Paté Paté
Hvor: Slagterboderne 1, 1716 København V
Hvornår: Fredag d. 31. december 2021
Hvor meget: 1595 kr. pr person for både mad og vinmenu inkl. billetgebyr
Hvordan: Book her