Annonce
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Underholdning i verdensklasse: Stort Tour de France live-show kommer snart til København

Af Mathilde Mågård Hansen
Foto: PR
Foto: PR

Onsdag den 29. juni præsenteres de deltagende hold i Tour de France 2022 med en gul folkefest i København, hvor Tour-fans kan opleve cykelheltene på tæt hold. Det skriver Grand Départ Copenhagen i dag i en pressemeddelelse.

Tour-rytterne cykler fra kl. 17.45 en 1,5 km rute fra Islands Brygge over Lille Langebro til Rådhuspladsen og videre til Axeltorv, inden de ruller ind i Tivoli til et tv-transmitteret show med underholdning i verdensklasse.

Og du kan få en gratis entrébillet.

176 topryttere gæster København

Tour-fans fra nær og fjern kan godt begynde at glæde sig.

Detaljerne for holdpræsentationen er nemlig nu helt på plads.

To dage inden den første etape starter i hjertet af København, kickstartes den danske Tour de France-feber i hele byen.

Det sker, når de 176 topryttere fra 22 hold hyldes af Tour-fans i de københavnske gader og i Tivoli samtidig med, at tv-seere fra hele verden kan følge med.

”Nu er der kun en måned til, at Tour de France kommer til Danmark. Jeg glæder mig helt vildt.

Vi byder rytterne velkommen ved at holde et brag af en holdpræsentation i København og Tivoli.

Her kickstarter vi den gule folkefest i København, og så glæder jeg mig til at vise hele verden, hvordan danskerne og københavnerne elsker cykling,” siger Sophie Hæstorp Andersen, overborgmester i København og bestyrelsesformand for Grand Départ Copenhagen Denmark.

Masser publikumsaktiviteter

Holdpræsentationen starter kl. 17.45 i Københavns gader, hvor rytterne holdvis cykler fra Islands Brygge over Lille Langebro, ad Vester Voldgade, til Rådhuspladsen og ender på Axeltorv.

Langs den 1,5 kilometer rute kan publikum se rytterne tæt på.

Samtidig vil der være masser af aktiviteter langs ruten med bl.a. storskærmsarrangementer på Rådhuspladsen og Bryghuspladsen, som viser liveshowet fra Plænen i Tivoli, samt et stort publikumsområde på Bryghuspladsen med aktiviteter fra kl. 15.00.

”Vi glæder os fantastisk meget til at lægge Have til årets holdpræsentation og ser frem til at byde både ryttere, internationale og danske gæster velkomne, når vi slår portene op til denne store sommerbegivenhed på Plænen,” siger Tivolis administrerende direktør, Susanne Mørch Koch.

Fra kl. 18.30 cykler holdene skiftevis fra Axeltorv ind i Tivoli, hvor de præsenteres ét ad gangen på scenen på Plænen foran Tour-fans fra nær og fjern.

Der vil desuden være underholdning fra et af Danmarks største internationale musiknavne. Navnet vil blive meldt ud på et senere tidspunkt.

Se alle detaljer for holdpræsentationen, inkl. oversigtskort med alle aktiviteter for dagen på www.letourcph.dk/holdpraesentation.

Her kan du også klikke dig til gratis entrebilletter til liveshowet i Tivoli.

Del artikel

Andre læser også