Annonce
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Spis i dag

En af Hollands mest berømte: Verdenskendt Michelin-restaurant popper op i Tivoli

Af Mathilde Mågård Hansen
Foto PR
Foto PR

Den asiatiske bølge skyller ind over den københavnske restaurantscene i disse tider, og til Halloween rammer den også Det japanske Tårn i Tivoli. 

Her rykker en af Amsterdams hippeste Michelin-restauranter, Daalder, nemlig ind og byder Tivolis gæster på fantasifuld og uformel asiatisk inspireret top-gastronomi. 

Køkkenchef Dennis Huwaë betegnes som et ‘kulinarisk vidunderbarn’, og med Daalder har han vundet anerkendelse både i Holland og internationalt.

Restauranten har på fornem vis modtaget en Michelin-stjerne for sin ekstraordinære kulinariske kreativitet, der fejrer sæsonens råvarer og præsenterer dem med en moderne og legende tilgang.

Får fuld smæk på

Restaurant Daalder er hurtigt blevet kendt som et gastronomisk hot spot i Amsterdam, hvor køkkenchef Dennis Huwaë har skabt en restaurant, som kombinerer uformel stemning, neonlys og graffiti med billedskøn topgastronomi.

Inspiration henter han fra det asiatiske, hollandske og det klassiske franske køkken. 

Foto PR

Til Halloween-sæsonen bringer Dennis Huwaë og co. deres helt unikke, eksklusive og lidt fandenivoldske madmagi til København, når de laver pop-up i Tivolis japanske Tårn. 

”I mine øjne er København Europas kulinariske mekka. 

Jeg synes, det er fantastisk at få mulighed for at komme og lave mad i byen og at give danskerne muligheden for at opleve min gastronomiske stil,” fortæller køkkenchef Dennis Huwaë om besøget i Tivoli.

Foto: Lasse Salling, PR

Der kommer altså fuld smæk på det vilde, kreative køkken, når Daalders køkkenchef Dennis Huwaë rykker ind i København, og du kan blandt andet glæde dig til nigiri laks på sprød marengs, fregola med blæksprutte og den klassiske hollandske stroopvaffel med et asiatisk twist. 

Så book bord, hvis du vil forbløffes, underholdes og forkæles af Dennis Huwaës særegne køkken.

En intens og spændende spiseoplevelse

Med sine indonesiske rødder fra øgruppen Molukkerne og passion for asiatiske smagsnuancer, har Dennis Huwaë sammensat en menu til Tivolis gæster, der udforsker kontraster og overraskende smagssammensætninger, men samtidig bevarer harmonien i hver ret. 

Daalders signaturret. Foto PR

Gæsterne på Daalders pop-up kan forvente en intens og spændende spiseoplevelse, hvor hver tallerken er minutiøst sammensat – både visuelt og smagsmæssigt. 

Man kan fx prøve en af Daalders signaturretter; en version af den populære asiatiske takeaway-ret: kyllinge satay.

Der er kort sagt garanti for at blive forbløffet, underholdt og forkælet af Dennis Huwaës særegne køkken.

Kendt for atmosfæren

Restauranten i Holland er kendt for den unikke atmosfære med popmusik, neonlys og street art, der afspejler Dennis Huwaës stærke og skæve personlighed. 

Selvom interiøret fra restauranten i Amsterdam ikke kommer med til Danmark, lover køkkenchefen, at den afslappede og legende stemning i restauranten følger med ham og hans hold til Det japanske Tårn og Tivoli.

En 10-retters aftenmenu koster 1.350 kr., og fire retter samt fire snacks til frokost koster 900 kr.

Læs mere om pop-up’en og book bord her.

Hvad: Daalder pop-up i Det japanske Tårn
Hvor: Tivoli, København
Hvornår: Fra 13. oktober til 5. november 2023

Del artikel

Andre læser også