Annonce
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Lækre specialøl og cocktails på dåse: Ny Bottleshop åbner ved søerne

Af Michael Qureshi

I løbet af maj slår Københavns nye bottleshop Holy Fridge dørene op lige mellem Dronning Louises Bro og Torvehallerne.

Med den nye bottleshop får københavnerne en ny mulighed for at slukke tørsten med moderne øl og eksperimenterende spiritus fra bryggerier som Omnipollo, Dry & Bitter, Ølsnedkeren, People Like Us Evil Twin NYC, Garage Beer og spiritusproducenter som Phantom Spirits og Empirical Spirits.

Byens nye øl-køleskab er ligger kun et stenkast væk fra Dronning Louise Bro på Frederiksborggade nr. 43, og kommer til at holde åbningsweekend midt maj med mere end 200 forskellige øl på hylderne, alkoholfrie alternativer, unik spiritus og forskellige slags cocktails på dåse.

Fra Odense til København K

Bag Holy Fridge står et lille hold venner fra Odense, som siden august 2020 har drevet Holy Fridge Odense i hjertet af den fynske hovedstad.

På trods af Odense butikkens kun 17 kvadratmeter har der siden åbningen været mere end 850 forskellige øl på hylderne, et utal af smagninger og en stor interesse blandt kunderne for at udvide øl- og spiritus horisonten, fortæller daglig bestyrer og medejer af Holy Fridge Nicolaj Pasfall.

“Vi så, hvordan odenseanerne bød os velkommen og søgte inspiration og kvalitet til hjemmebaren.

Den tendens er i stor vækst, så da muligheden bød sig for, at vi kunne udvide ejerkredsen og samtidig få et drømme lokale i København, så var vi nødt til at slå til, selvom vi ikke engang har fejret et-års-fødselsdag endnu,” forklarer han.

Ny erfaren partner træder ind

Kræfterne bag Holy Fridge, som i øvrigt har drevet bar og restauration i mere end et årti, har allieret sig med Jeppe Daniel, som er trådt ind i virksomheden som partner.

Jeppe Daniel, som har en fortid hos blandt andet Carlsberg og spiritus producenten Pernod Ricard glæder sig til, at kaste sin ekspertise over et mere nichepræget marked.

“Tidens tendenser kalder på kvalitet og personlig service. Derfor glæder jeg mig til at arbejde med mindre bryggerier og spiritusproducenter.

Det er oftest mennesker med utrolig meget på spil, som sætter en stor dyd ud af levere et stjernegodt produkt,” siger Jeppe Daniel.

Hos Holy Fridge kan man forvente mere end bare en butik.

Kalenderen bliver fyldt op med besøg fra producenterne selv og muligheden for at smage øllet og samtidig se bryggeren i øjnene.

Udover dette vil det være muligt at booke smagninger til både virksomheder og private, når butikken åbner.

Hvad: Holy Fridge åbner i København K
Hvornår: Midt maj
Hvor: Frederiksborggade 43

Del artikel

Andre læser også