Annonce
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Nu sker det: Vær med når Hotel d’Angleterre tænder julelysene

Af Camilla Lützhøft Stahlschmidt
Foto: PR
Foto: PR

Dag for dag skinner og glimter København mere og mere i takt med, at julen nærmer sig.

Butiksvinduer og gader bliver pyntet med hjerter, nisser og julelys, og hyggelige julemarkeder popper op rundt omkring i byen.

I en årrække har det 5-stjernede Hotel d’Angleterre på Kongens Nytorv stået for en af Københavns mest imponerende og overdådige juleudsmykninger, som julefans hvert år glæder sig til at kunne nyde synet af på den store facade i ugerne op til juleaften.

Sidste år valgte luksushotellet at droppe julebelysningen grundet energikrisen, og under coronapandemien måtte københavnere og turister ligeledes undvære de funklende juledekorationer på adressen Kongens Nytorv 34, men i år vender traditionen tilbage.

Fredag sker det

Tidligere år har Hotel d’Angleterre meldt datoen og tidspunktet for den traditionsrige julelystænding ud på blandt andet sociale medier.


Det er dog ikke sket i år, og på facaden, hvor det lige nu kan ses, at juleudsmykningen tager form, hænger blot et banner, hvor der står, at man skal tro på magien, og at julen begynder fredag 10. november.

Dette betyder altså, at lysene på Hotel d’Angleterres facade tændes i morgen, men klokkeslættet har hotellet ikke løftet sløret for.

Sådan så facaden på Hotel d’Angleterre ud, da MigogKbh var forbi onsdag 8. november. Foto: Camilla Lützhøft Stahlschmidt

Her på MigogKbh er det dog alligevel lykkedes os at finde frem til tidspunktet, hvor julemagien spreder sig over Kongens Nytorv, når Hotel d’Angleterre trykker på den store juleknap.

Det sker fredag 10. november klokken 17.00.

Inden lystændingen spiller Den Kongelige Livgardes Musikkorps klokken 16.45.

Kom i god tid

Hvis du vil overvære det helt særlige øjeblik, hvor udsmykningen afsløres, og massevis af jule-entusiastiske københavnere og turister udbryder “Nøøøjjj” og “Iiiiih” i kor, er det en god idé at tage plads på Kongens Nytorv i god tid.

Begivenheden plejer nemlig at tiltrække mange mennesker.

Hotellets kreative dekoratører har igen i år været meget hemmelighedsfulde om temaet for udsmykningen, men lægger man vejen forbi, kan man allerede nu se massevis af blå og hvide istapper, grantræer med sne på og en iglo på facaden.

Hvad der gemmer sig bag banneret, må vi dog vente til fredag eftermiddag med at se.

Hvad: Hotel d’Angleterre tænder julelysene
Hvor: Kongens Nytorv 34, København K
Hvornår: Fredag 10. november 2023 kl. 17.00. Garden spiller kl. 16.45.

Del artikel

Andre læser også