MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedsbrevet.

Drøm dig til Bali: Lækkert hotel holder poolparty fredag

Af Kaspar Mørk Arianto
Foto PR
Foto PR

Den tilbagevendende fredagsbar på Hotel Manon Les Suites i Gyldenløvesgade tæt ved søerne er på få år blevet et veritabelt tilløbsstykke.

Det forstår man godt. For mens de fleste fredagsbarer byder på håndbajere, holiday dip og hoftevrid til kontorcomputerens favorit-playliste, så tager Manon Les Suites liiiige festen et nøk op.

Sip fredagscocktails i en seng ved poolkanten

Eller skulle vi måske hellere sige et nøk østpå? Hotellet er nemlig indrettet med den guddommelige, indonesiske paradisø, Bali, som forbillede.

Det betyder masser af frodige planter, bløde dase-senge, dinglende og sirligt udsmykkede ”penjor”-bambuspæle og ikke mindst en pool, der kan få de fleste vintertrætte københavnersind til at drømme om sol, strand og duften af faktor 50.

(Jeps, faktor 50. Indeværende journalist er temmelig bleg og bliver let skoldet.)

Foto: PR

Fest i kimono og slippers

Både planter og pool har hotellet alle ugens dage, men til Friday Lounge – som konceptet hedder – bliver hele herligheden i det centrale atrium iklædt elektronisk musik, kølige drinks, snacks og ikke mindst muligheden for at dyppe branderten i badevand og bagefter iføre sig bløde slippers og kimono.

Selv om fredagsbaren på Manon Les Suites før har været omtalt her på sitet, er vi nødt til at gøre det igen.

For sjældent har vi drømt så meget om en fredagsfest på Bali, som når termometret står på nattefrost og udsigterne til københavnersommer er lange.

Af praktiske informationer kan nævnes, at poolbaren med DJ er åben fra kl. 18-23, mens hotellets rooftop restaurant byder velkommen fra kl. 16-23.

Foto: PR

Hvad: Friday Lounge
Hvor: Hotel Manon Les Suites, Gyldenløvesgade 19, 1600 København V
Hvornår: Fredag d. 1. februar 2019 kl. 16-23
Hvor meget: 75 kr. i entre. 150 kr. ekstra for en tur i poolen inkl. Håndklæde, kimono, slippers og adgang til badefaciliteter. Badetøj skal du selv medbringe

Del artikel

Andre læser også