Annonce
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedsbrevet.

Ikke dit normale hotelværelse: Her kan du ikke undgå at komme i julestemning

Af Mathilde Mågård Hansen
Foto PR
Foto PR

I år kan den årlige juletur til København blive endnu mere julet. 

Som noget helt særligt har Scandic Nørreport indrettet et juleværelse, der gør det muligt at skrue helt op for julestemningen, når man skal på juletur i København. 

Juleværelset er indrettet med eksklusivt julepynt og er skabt i samarbejde med indretningsarkitekt Sidsel Zachariassen med et ønske om at danne rammerne for den perfekte juleoplevelse i København.

Med fed udsigt

Fra 18. november slår Scandic Nørreport dørene op for et unikt indrettet juleværelse med udsigt over Københavns udsmykkede gader. 

Hoteldirektør Mads Brockmann-Petersen glæder til sig at de første gæster tjekker ind på værelset d. 18. november og lover en helt særlig oplevelse på det nye hotel: 

”Vi vil gerne give vores gæster den ultimative juleoplevelse. 

Efter en lang dag med julemarkeder og juleshopping i byen, kan man trække sig tilbage på værelset og forblive i julestemningen, mens man sidder og ser ud over byen, der er oplyst af julelys og dekorationer. Det skal være den absolutte juleoplevelse,” fortæller Mads Brockmann-Petersen. 

Juleværelset byder bl.a. på håndlavet nordisk julepynt, et smukt udsmykket juletræ, masser af julelys og udsigt over Københavns tårne fra de store vinduer i hjørneværelset, der vender ud mod både Nørreport st. og Frederiksborggade. 

Juleværelset ligger på 4. sal på det nyopførte boutique hotel Scandic Nørreport og gør det muligt at bo lige midt i Københavns mest stemningsfulde og julede områder.  

Foto PR

Emmer af nordisk jul

Juleværelset på Scandic Nørreport er skabt i samarbejde med indretningsarkitekt Sidsel Zacchariassen, der med sit indretning af værelset, vil skabe en helt særlig julestemning:

”Værelset skal være en forlængelse af byens julestemning med alle dens mange lys, dufte og stemninger. Udtrykket er afstemte nordiske farver med julepynt og indretning, der både henter inspiration fra byen, hotellet og fra naturen. 

Det moderne udtryk tager udgangspunkt i hotellets placering i indre by med små referencer på København, men vi henter også det naturlige ind i byen med f.eks. den store krans lavet af lærk fra Tisvilde Hegn,” fortæller Sidsel Zacchariassen. 

Juleværelset tager udgangspunkt i en nordisk, naturlig jul, og er indrettet med elegant og naturligt julepynt og håndlavet udsmykninger. 

Læs mere og book lige her.

Del artikel

Andre læser også