Annonce
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Hundevaccination – her er det, du som hundeejer skal vide

Af Annoncør

Vores hund er ofte mere en del af familien end det er et kæledyr. Man vil derfor også passe så godt som muligt på den. Her er det vigtigt, at man husker at vaccinere den, så den kan beskyttes mod diverse sygdomme. Det er bare ikke altid helt nemt, når det kommer til disse vacciner – læs videre her for at blive lidt klogere på disse.

Vacciner, som vil beskytte din hund generelt

Når man snakker om vaccination af hund, er der lidt forskellige kategorier. Der er nemlig de vacciner, som bare generelt er gode at få givet sin hund. Der er dog også vacciner, som kan være en god forlængelse, og som kan være med til at beskytte din hund, hvis du for eksempel skal have den en tur med til udlandet.

De vacciner, som din generelt vil være kloge at give din hund, er vaccine mod hundesyge, parainfluenza, parvovirus, leptospirose og smitsom leverbetændelse. Ved at få disse vacciner til din hund, vil du kunne beskytte den mod disse sygdomme.

Overvej også disse vacciner

Når din hund først har fået de førnævnte vacciner, er der faktisk flere, du kan overveje at den skal have. Måske du skal på ferie, og gerne vil have din hund med til udlandet. Så er dette noget, du sagtens kan gøre. Det kræver bare lige, at du først og fremmest får den vaccineret mod Rabies med en Rabiesvaccine.

Dette er nemlig et krav i mange lande, og for at være sikker på, at din hund må komme med på ferie, skal du derfor læse op på reglerne omkring vaccination, inden du tager afsted. Selvom det kan være overskueligt og måske til tider svært at finde rundt i de forskellige vacciner til hunde, er det altså noget, du som hundeejer skal tage seriøst.

Del artikel

Andre læser også