Annonce
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Hurtig genvej til et yngre udseende

Af Annoncør

Den naturlige aldringsproces gør at vi alle med tiden kommer til at få rynker og se ældre og ældre ud. Rynker får man, fordi huden mister sin naturlige elasticitet, og hvis man samtidig er ryger, eller opholder sig meget i solen, er dette også en medvirkende faktor.

Det er altså et uundgåeligt faktum at man på et eller andet tidspunkt får rynker, men det er dog ikke noget, man behøver at finde sig i.

Et stigende antal danskere får nemlig foretaget kosmetiske behandlinger, og her er behandlinger med Botox én af dem, som helt klart er mest populære.

Tendensen er at det er folk i alle samfundslag, og både mænd og kvinder samt unge og ældre, der får foretaget Botox behandlinger.

Samtidig er behandlingen blevet billigere, og klinikkerne er blevet dygtigere til at foretage dem, hvilket også må ses som en del af forklaringen på behandlingens stigende popularitet.

I og med at de forskellige skønhedsklinikker er blevet bedre til at foretage behandlingen, er det også blevet sværere at spotte om en person har fået Botox – som oftest vil folk bare bemærke at vedkommende ser friskere og yngre ud.

Dermed er det heller ikke længere lige så nemt at se om en person har fået foretaget en Botox behandling. Som regel bemærker andre folk bare at man ser friskere eller lidt yngre ud.

Dermed kan Botox gøre at man får det bedre med, hvordan man ser ud og få én til at føle at man har et udseende, der passer til, hvordan man føler sig indeni.

Hvad er Botox?

Botox er egentlig navnet på et registreret varemærke, og betegnelsen kommer fra ordet botulinumtoksin, som er nervegift, der har den indvirkning på muskler at de slapper af, når det sprøjtes ind i dem i små doser.

Denne virkning på musklerne benytter man sig af inden for skønhedsbehandlinger, da man dermed kan forhindre små muskler, som dem man har i ansigtet i at bevæge sig.

Og når en muskel ikke har bevæget sig i længere tid, vil det forårsage at huden og rynken ovenover musklen, glattes ud, og dette formå Botox at gøre på en yderst effektiv måde.

 

Minimale bivirkninger

Typiske bivirkninger ved behandling med Botox er mindre grad af ømhed, rødmen og hævelse af det behandlede område umiddelbart efter behandlingen samt dagen efter. Det er ikke en behandling, der er forbundet med ”nedetid”, og man kan faktisk være tilbage på arbejde, eller sport dagen efter.

 

Almindeligste behandlingsområder med Botox

Typiske behandlingsområder med Botox:

  • ”Vredesrynken” – mellem øjenbrynene
  • Panden
  • Øjnenes yderkroge
  • Næsefurerne
  • Læberne

Disse steder er nogle er de mest almindelige behandlingssteder, hvor folk får foretaget Botox behandlinger, og er også her man ser de bedste resultater.

Vil du blive klogere på dine muligheder med Botox, så er du altid velkommen til at tage kontakt til AK Nygart og bestille en forundersøgelse,

Her kan du blive meget klogere på Botox, og du er altid velkommen til en uforpligtende samtale, samt til at bestille tid til en forundersøgelse.

Del artikel

Andre læser også