Annonce
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Husk detaljerne, når du gør dig klar til date

Af Annoncør

Hvis du går og forbereder dig på, at du skal på date med en person, som du formentlig gerne vil imponere, så er der ikke grænser for, hvilke tips og tricks du kan finde til det. Der er nemlig masser af gode råd, der handler om, hvad du skal tage på, hvor I skal tage hen, og hvordan du skal opføre dig.

Annoncørbetalt indhold leveret af: Beautyliving

Alle disse større ting kan betyde meget, men husk også at tage dig af detaljerne, når du står foran, spejlet og skal gøre dig klar.

Husk at pudre næsen

Der er helt almindeligt at blive en smule nervøs, når du skal mødes med en person, som du enten ikke kender, eller som du godt kan lide. Her vil det også være helt almindeligt at få en lidt mere glansfuld pande og næse.

Selvom det altså er helt almindeligt, er det også helt forståeligt, at du gerne vil undgå det. I så fald kan det være en god idé at pudre næsen, inden du tager afsted og undervejs på din date.

Plej dine negle godt

Dine negle kan nemt være noget, du vil overse, når du har travlt med at tænke over alle de store ting. Alligevel er det en af de detaljer, der faktisk kan betyde en hel del. Det er nemlig en god idé at pleje neglene, inden du tager på date.

Du må endelig sørge for at rense, trimme og file dine negl, så de ser ordentlige ud. Når det er gjort, kan du også lægge den bedste neglelak, som du kan finde.

Stryg dit tøj

Inden din date må du endelig heller ikke glemme at stryge det tøj, som du har planer om at skulle have på. De fleste mennesker vil nemlig synes, at en udstrøget skjorte ser sjusket ud. Det er aldrig helt godt, når du er på en date.

Få styr på håret

Endelig må du også sørge for at få styr på håret. Det handler for eksempel om, hvordan din frisure sidder, om det så er løst eller opsat hår, du har tænkt dig at tage på date med.

Udover håret på hovedet kan det også være godt at sørge for at barbere dig, hvis det er noget, du går op i.

Du må selvfølgelig også huske at plukke dine øjenbryn, så der ikke sidder nogle små hår og ser helt forkerte ud.

Del artikel

Andre læser også