ANNONCE
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Husk indrejsereglerne når du rejser til USA

Af Annoncør

Så skete det endelig! Dagen, som rigtigt mange mennesker har ventet i lang tid på. USA er nu atter igen åben for danske statsborgere som gerne vil rejse dertil. Det har været en længe ventet udmeldelse, men det er altså nu igen muligt at tage på ferie i dette storslåede land. Var du en af dem, som på beklageligvis fik aflyst din rejse en eller flere gange over de senere år, så er det måske nu du skal overveje at rejse. Men selvom tiderne lige nu er anderledes, så er der stadig nogle indrejsekrav man skal kende til når man skal rejse til USA. Læs med her.

 

Danske statsborgere skal søge et ESTA

Hvis du før har rejst til USA, så kender du måske allerede en del til ESTA og, hvordan du skal søge det. Men er det allerførste gang du skal rejse til USA på ferie, så er det vigtigt du kender til dette. Et ESTA, er en elektronisk rejsegodkendelse, som er lovpligtig. Den skal altså søges inden, at du rejser til USA. Man kan desværre ikke bare pakken tasken og så hoppe på det næste fly, medmindre man har en andre relation til USA, som gør det muligt. Du bør sætte dig grundigt ind i, hvad et ESTA handler om og, hvordan du kan søge det. Dette kan du gøre via linket her i afsnittet.

 

Hvornår vil du gerne rejse til USA?

Det er godt at vide noget om klimaet og sæsonerne man bør rejse på når man skal til USA. Man skal huske, at der er mange steder i USA som også har vinter, når man i Danmark har vinter. Derfor, skal man i hvert fald vælge de stater, hvor temperaturerne er højere, hvis man rejser på denne tid af året. Om vinteren, kan det eksempelvis Californien eller Florida. Man skal dog ikke lade sig skræmme helt af at rejse i vinterhalvåret. For eksempel, er det en stor oplevelse at rejse omkring jul, hvor man kan opleve masser af stemning i forbindelse med højtiden. I vinterhalvåret, kan man jo også vælge at besøge nogle af staterne, hvor det er muligt enten at stå på ski eller snowboard. For eksempel i Colorado.

 

Rejs til USA i sommerferien

På denne tid af året, er der højsæson i USA. Mange danskere vælger eksempelvis at rejse dertil, når deres planlagte sommerferie bliver aktuel. Men man skal dog være opmærksom på, at der kan være godt fyldt op med mennesker mange steder, hvilket altså betyder at det kan være en rigtig god idé at booke nogle ting på forhånd. Eksempelvis seværdigheder eller hoteller.

 

Cruising in the USA

At køre selv, giver den ultimative frihed. Mange mennesker vælger at udleve deres amerikanske rejsedrøm, ved at køre igennem forskellige stater i enten bil eller campervan. Det gør bare eventyret lidt sjovere, når man kan opleve dette. Hvis man lejer campervan, kan man også komme helt tæt på naturen, når man vågner om morgenen. Og så er der også bare noget helt specielt ved at sove i en campervan.

 

Planlægning af det store eventyr i USA

Hvis man planlægger en stor og detaljeret rejse til USA, så kan det være en god idé at gøre det et stykke tid i forvejen. Det kan faktisk kræve en del arbejde, sådan at få det hele til at hænge sammen. Hvis man både skal finde diverse flybilletter, leje af bil, overnatninger og, hvor mange nætter man vil have hvert sted, så er det noget som er tidskrævende. Nogle mennesker, kan sagtens gøre dette selv. Andre vælger at få hjælp fra et rejsebureau. Det kan faktisk lettet en del af presset, ved at få hjælp igennem et rejsebureau. Mange rejsebureauer har masser af erfaring egne rejser i USA, som de glædeligt deler ud af. En rejsekonsulent kan blandt andet give gode råd, samt klare hele eller dele af rejsen for en. Der bliver lagt vægt på, hvad der er vigtigt for dig og dine ønsker, samt budgettet og, hvad der er realistisk. Det kan desuden give enorm tryghed på rejsen at vide at man har et rejsebureau bag sig. En anden vigtig ting at huske på rejsen, er selvfølgelig også rejseforsikringen. Den skal man ikke glemme.

Del artikel