Hvad er copytrading? Få svaret her

Skrevet af: Martin Jørgensen

Annonce

Hvis du gerne vil begynde at investere, kan det være, at du har fået at vide, at copytrading er et godt sted at starte. Og det er da også sandt. Du bør dog lige vide, hvad det er før du går i gang.

Hvad er copytrading?

Hvis du gerne vil have en indkomst ud over dit arbejde, kan det være en god idé at investere dine penge. Investering er forvirrende, og derfor kan det være en god idé at begynde med copytrading.

Hvad er copytrading, spørger du måske dig selv. Copytrading er, når du kopierer en mere erfaren investors handel. Hvis den erfarne investor for eksempel investerer en vis procentdel af sin portefølje i en virksomhed, vil du investere samme procentdel af din egen portefølje i den samme virksomhed. På den måde skabes sandsynligvis et større afkast, end du selv ville kunne.

Kan alle investere?

Du skal ikke opfylde nogle bestemte krav for at kunne investere. Dog er der et minimumskrav for, hvor mange penge, du skal indsætte på din konto, når du starter. På eToro ligger dette krav på 200$.

Desuden skal du huske på, at der er en risiko for, at du taber de penge, som du har investeret. Det vil sige, at du ikke skal investere flere penge, end du har råd til at tabe. Hvis du ikke kan få din økonomi til at løbe rundt, hvis du taber nogle penge, er investering ikke noget for dig.

Sådan kommer du i gang på 2 minutter

Hvis du gerne vil hurtigt i gang, er det en god idé at finde en platform, du kan handle fra. Det kan eksempelvis være eToro. Her kræver det blot, at du opretter en konto, indsætter minimumsbeløbet og vælger en investor, som du vil kopiere. Så er du klar til at komme i gang!