Annonce
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Hvad er et plantehotel?

Af Annoncør
Young man gardener environmentalist caring for plants in greenhouse. High quality photo
Young man gardener environmentalist caring for plants in greenhouse. High quality photo

Det er blevet enormt populært med planter af alle slags – heriblandt især forskellige subtropiske planter. Disse er enormt flotte, og mange danskere har dem efterhånden i hjemmet. Det er dog også planter, som har brug for en masse forplejning, og dette kan være svært, især i vintertiden. Det kan derfor være en stor hjælp med et såkaldt plantehotel. 

Hvorfor vælge et plantehotel? 

Hvis du har forskellige subtropiske planter, som du holder meget af, kan det være enormt svært, hvis man ikke har mulighed for at opbevare dem og passe dem henover vinteren. Det er jo ikke alle der har et drivhus med opvarmning, hvor de trygt kan stå vinteren over. Her kan det være en kæmpe hjælp med et plantehotel

På dette plantehotel kan du aflevere dine planter, hvor de herefter vil blive opbevaret trygt i temperatur- og lysstyrede drivhuse, så de har den bedst mulige chance for at overleve – det er altså, som navnet også afslører, et slags hotel for dine planter. Hvis det ikke kun er subtropiske planter, men faktisk hele din have, som du holder meget af, kan du fra en gartner få hjælp til diverse havearbejde derhjemme. 

Opbevaring af planter om vinteren 

Hvis du er helt vild med planter, er det også vigtigt, at du faktisk har styr på, hvordan de holdes. Ellers vil det nemlig blive lidt svært at holde dem i live. Det er for eksempel vigtigt, at du ved, hvordan du skal håndtere diverse af dine planter om vinteren. 

Det er en god ide at finde ud af, om dine planter er hårdføre – altså om de er modstandsdygtige overfor forskelligt vejr og temperaturer. Der er jo forskellige planter, som har brug for overvintring, altså at du tager dem ind i hjemmet eller i et drivhus om vinteren, for at de kan overleve det kolde klima.

Del artikel

Andre læser også