MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedsbrevet.

Hvad spiser man til Bourgogne vin?

Af Annoncør

Hvis du har overvejet en lækker Bourgogne vin, så vil du sikkert gerne vide, hvad der passer til den af mad. Her vil vi komme med nogle gode råd til, hvad du kan spise og til hvilken måltid en god flaske Bourgogne vin passer bedst til.

Annoncørbetalt indhold leveret af Ottosuenson.dk

For du kan også altid nyde den om aftenen med din ægtefælle eller en god ven. Men mad og vin passer godt sammen.

God til aftensmaden

En vin fra Bourgogne er ufattelig god sammen med aftensmaden. Det kan især anbefales at servere den sammen med lammekød, da de to smage er et godt supplement til hinanden. Det kan også være til noget rødt og mørt oksekød.

Du kan finde gode priser på Bourgogne vin, så du kan nyde det til din aftensmad. Køb Bourgogne vin online da det er den billigste måde at få god vin på. En af Danmarks bedste vinleverandører er Otto Suenson, som både har en webshop og tre fysiske butikker. Her kan de hjælpe dig med at vælge både en god Bourgogne vin, og hvad du skal spise til.

Ost er altid et godt valg

Et andet populært valg er at lave et lækkert ostebord. Ost og Bourgogne vin passer ufattelig godt sammen.

Gode oste og vin kan både være som en lille snack efter desserten. Men det kan også være en mindre ret, som I kan spise mellem frokost og aftensmad.

Eller den kan bruges som en lækker forret, hvor man sagtens kunne vælge at servere rødvin. Det vil man typisk gøre, hvis gæsterne ikke er specielt vilde med hvidvin, så giver det god mening med en lækkert ret, som passer til rødvin.

Her er ostebord en virkelig god forret, da man kan få stærke og milde oste, så der er noget for alle. Men det hele starter med en god Bourgogne vin.

Del artikel

Andre læser også