MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Perfekt til Fars Dag: Hvem er Danmarks ”klogeste” øl-far?

Af Mathilde Mågård Hansen
Nørrebro Bryghus Foto PR
Nørrebro Bryghus Foto PR

Giv din far chancen for at vinde den prestigefyldte titel som Danmarks klogeste øl-far, når øl-pionererne fra Nørrebro Bryghus byder på virtuel ølsmagning efterfulgt af quiz.

Det ”kræver” blot, at du forkæler din far med en lækker gave bestående af otte økologiske øl og et smageglas i anledning af Fars Dag lørdag d. 5. juni.

Den efterfølgende lørdag vil der så være virtuel ølsmagning med Nørrebro Bryghus’ ølekspert, hvor han skal smage sig igennem otte økologiske øl – og måske hive den prestigefyldte titel og en lækker præmie med hjem.

Foto PR

Danmarks klogeste øl-far skal findes

Lige om lidt er det Fars Dag, og det skal naturligvis fejres i allerbedste ”far-stil”.

”Mange af os har en far, der kan være temmelig ”klog” at høre på, så vi har besluttet os for at finde kongerigets ”klogeste” øl-far i forbindelse Fars Dag.

Man skal dog ikke kun være ølekspert for at vinde, men samtidig også kunne holde hovedet skarpt efter en ølsmagning med 8 øl, så det kræver en vis form for udholdenhed,” siger adm. direktør, Martin Thomsen, med et smil på læben.

Quizzen er en del af årets ”Store Fars Dags Gave” fra bryggeriet, hvor du får tilsendt otte udvalgte øl, et specielt smageglas og link til virtuel ølsmagning og quiz med en ølekspert, Ketil Sauer, fra Nørrebro Bryghus.

Vinderen får selvfølgelig en unik ølpræmie.

Vil du også sikre din far en plads, så skal du blot besøge Nørrebro Bryghus webshop og bestille Den Store Fars Dags Gave – så sender ølbryggerne fra Nørrebro gaven afsted til dig.

Smagningen og konkurrencen finder sted online lørdag d. 12. juni 2021 kl. 13.30.

Foto PR

Virtuelle øl-oplevelser

Nørrebro Bryghus har haft meget fokus på netop virtuelle øloplevelser under nedlukningen, og direktør, Martin Thomsen, tror at det virtuelle er kommet for at blive i en vis udstrækning:

”Vi får stadigvæk mange forespørgsler på virtuel underholdning, og vi føler os overbevist om, at det seneste års tid, har været med til at rykke på vores opfattelse af den gode oplevelse.

Man behøver ikke længere nødvendigvis at forlade sit hjem, for at få en god oplevelse med f.eks. øl og hygge, og så behøver man jo heller ikke tænke på, hvem der skal køre bilen hjem.”

Hvorvidt de virtuelle oplevelser kommer til at fortsætte i lige så høj grad, er op til fremtiden at vise, men ifølge ølbryggerne fra Nørrebro vil man ikke se det virtuelle overtage 100% for de mere konventionelle oplevelser.

”De virtuelle oplevelser giver jo en unik mulighed for at samle på tværs af hele landet, og det er lige pludselig blevet nemmere at hygge med venner på tværs af kommunegrænser.

Men at dømme ud fra vores første uger med åbent i vores bar, virker det ikke til at danskerne har glemt, hvordan man går på ølbar,” afslutter Martin Thomsen.

Hvad: Danmarks klogeste øl-far med Nørrebro Bryghus
Hvor: Online
Hvornår: Smagningen og konkurrencen finder sted online lørdag d. 12. juni 2021 kl. 13.30
Hvor meget: Pris: 300 kr. inkl. fri fragt, hvis du tilmelder dig Nørrebro Bryghus gratis fordelsklub
Hvordan: Book her. Bestil kassen senest onsdag d. 2. juni

Konkurrence

Deltag i konkurrencen på Facebook og skriv hvem du synes, der er den klogeste øl-far.

Så er han med i lodtrækningen om en kasse fra Nørrebro Bryghus.

Vi trækker en heldig vinder tirsdag d. 2. juni og annoncerer vedkommende på Facebook.