MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedsbrevet.

Hvilke biler er de billigste på markedet?

Af Annoncør

Går du med tanker om, at du gerne vil købe ny bil, men vil du gerne, at bilen er budgetvenlig, og at du kan betale bilen hurtigt ud? Så er du ikke den første med disse krav og drømme, og derfor er det også muligt at få meget billige brugte biler på det danske marked, så du kan få fat i det transportmiddel, som opfylder alle dine krav, men hvor prisen er venlig for pengepungen. Nedenfor kan du læse de fem billigste biler på det danske marked i øjeblikket, og mangler du efterfølgende flere informationer omkring disse biler eller andre ældre eller nyere modeller, så kan du altid se mere hos Bilhandel.dk. 

Ford fusion 

Ford skabte tilbage i 2002 deres Fusion model, som er en lille mini-MPV. Denne bil var allerede langt foran dens konkurrenter tilbage i 00’erne, og dette af en god grund. Dette er en anden og mere familievenlig model skabt med tanke fra Ford’s Fiesta model, og derfor er der også mange forskellige punkter, som går igen, når det kommer til denne bilmodel. Denne model er mere pålidelig end andre modeller hos Ford og hos mange af Ford’s konkurrenter, da den ikke har de samme fejl, som går igen og igen, så bilen skal til mekaniker. Den er flere år i træk blevet udnævnt til at være bilen med færrest mulige fejl af Applus Bilsyn. 

Mazda 2 eller 3 modellen

Mazda 2 og 3 modellen er begge modeller, som har lagt på Mazda’s tegnebord, som er blevet en ren success hos danskerne. Dette er på grund af den store køreglæde i den lille bybil, mens modellen samtidig giver dig et budgetvenligt brændstofforbrug. Mazda 2 modellen udkom i 2003, og den er siden blevet brugt af mange mindre familie, som gerne vil spare penge i budgettet, men som ikke vil gå ned på kørekomfort og forbrug. Denne model dele ofte pladsen med Ford Fiesta, men dette gør den ikke til en mindre komfortabel model men blot til en klassiker i de danske garager. 

Toyota Auris 

En tredje bil, som er meget billig for dig, som gerne vil have et nyt rat at sidde bag er Toyotas Auris. Denne model kom på markedet tilbage i 2007, men dette har ikke stoppet den i at blive til en komfortabel og billig model, som indeholder de fornødne elementer i kabine og motor, som gør den til en god og stabil model i hverdagen. Denne model følger i sporet på den utroligt populære model Toyota Corolla, og af samme grund ser man også mange, som købte Corollaen tilbage i tiden, gøre sig overvejelser om at købe Toyotas Auris model. Der er solgt over 35 millioner biler af denne model, og dette har gjort til en af de mest populære billige biler på det danske marked. 

VW Golf – de ældre modeller

Vil du gerne have en meget billig bil i din garage, så skal du vælge en VW Golf model. Der er mange nye Golf modeller, hvor du skal betale høje beløb for at kunne nyde kørekomforten og de mange former for ekstraudstyr, men du kan også vælge at købe en af de ældre modeller af VW Golfen, som kan give dig den samme sjove køreglæde, men hvor niveauet for ekstraudstyr ikke er lige så højt. Så kan du køre rundt i en skøn bil fra VW, og du kan være sikker på, at bilen er skabt i god kvalitet og med tanke for, at du skal kunne komme så billigt rundt som muligt med den bedste kørekomfort. 

Citroën C1

Til sidst i rækken har du en Citroën C1 model. Dette er en sjov biltype, som kan give dig alle muligheder for at komme nemt og simpelt gennem gader og stræder midt i den travle storby. Denne lille bil forbruger ikke meget brændstof, og den er ikke dyr i anskaffelse. Det er altså den perfekte bil for dig, som gerne vil kunne komme billigt rundt, men du vil stadig gerne have en stabil bil, som ikke behøver at se et værksted flere gang om året. Denne model udkom på det danske marked i 2005, og siden da har modellen været et fast syn i gadebilledet. Modellen er udviklet i samarbejde med Peugeot og Toyota, og dette kan ses i det gennemarbejdede design. Denne bil er altså ideel for dig, som mangler et hurtigt og fleksibelt transportmiddel til få penge.

Del artikel

Andre læser også