Annonce
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Hvilken stil skal du vælge?

Af Annoncør

Hvilken stil skal man mon vælge. Måske trænger du til forandringer i dit hjem, eller også er du lige flyttet ind i noget nyt. Uanset hvad, vil man gerne sætte sit eget præg i sit hjem, og det kan altså godt tage lidt tid, at finde sin smag og sine muligheder. Det handler om de simple ting, til hvilket duftlys man køber, til sit valg af sengetøj. Der kan man bland andet vælge by NORD sengetøj her. Man kan vælge den farve, som passer til ens egen stil og indretning, og sengetøj i kvalitet som sikrer en behagelig og god søvn. 

Sengetøj eller lamper – det handler om detaljerne

For at gøre dit hjem så personligt som muligt, så handler det om de små detaljer – og god belysning. Alt ser bare pænere ud i godt lys, men lys er ikke bare lys. Man kan kombinere det hele, både gammelt og nyt, og gøre lamper til kunst og flot design, det kan man f.eks. både med bordlamper og loftlamper, du kan se alle lamper fra New Works her. De rummer både et godt håndværk men også plads til kreative eksperimenter. Dette giver netop mulighed for at vælge noget, som passer til din indretning. Valg af lys bliver kun bedre, og sjovere, når man vælger noget, som rent faktisk passer ind i sit hjem. 

Find kreative kombinationen i indretningen 

Det handler om at tænke alle tingene og genstandende ind i hinanden, når man indretter et hjem – eller laver forandringer. Det kan f.eks. være om valget af sengetøj passer til farven af gulvtæppet, som man vælger. Derudover er det også en god ide at kigge efter produkter, som både bliver en praktisk genstand men også til kunst og flot design i din bolig. På den måde undgår man også, at skulle gå på kompromis med praktisk og udseendet i sin bolig. 

Del artikel

Andre læser også